Με αγορέ μαλλί - Σπάνια φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών

Το κλικ που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αγορέ μαλλί -  Σπάνια φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Χάρις Αλεξίου. H σπουδαία ερμηνεύτρια ταξίδεψε τους φανατικούς θαυμαστές της την εποχή που ήταν 16 ετών και το σπάνιο κλικ ενθουσίασε τους 83 χιλιάδες followers.

To όμορφο κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία έμελλε να γίνει η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα, παρόλο που παλαιότερα ασχολούνταν με κάτι τελείως διαφορετικό. Ξεκινώντας από το 1970 η Χάρις Αλεξίου κυκλοφόρησε περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής.

Όσο για το τι θα έκανε τώρα αν ήταν 20 ετών, η Χάρις Αλεξίου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης»: «Εγώ θα ήθελα να είμαι ένα κορίτσι να αλητεύει, με την καλή έννοια της αλητείας: ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι γουστάρει, να ταξιδεύει».

Σπάνια φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών

«Όταν ήμουν 16…Καλό μήνα σε όλους!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο Instagram.

Ο κούκλος γιος της

Μπορεί η Χάρις Αλεξίου πολλά χρόνια να απασχολούσε με τις συνεργασίες της και τα τραγούδια της, ωστόσο, σπάνια έως και ποτέ δεν έφερνε στο προσκήνιο λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. Η κορυφαία ερμηνεύτρια έχει κάνει δυο γάμους, ενώ και έχει ένα παιδί το οποίο υιοθέτησε όταν ήταν πολύ μικρός.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια», είχε αναφέρει παλαιότερα στο περιοδικό People ο 38χρονος σήμερα, Μάνος.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε», είχε αναφέρει από πλευράς της η Χάρις Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου μας είχε δείξει πρόσφατα τον γιο της σε μια από τις σπάνιες στιγμές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Χαρούλα, να σημειωθεί επίσης, πως εχει παντρευτεί δύο φορές, με τον Αχιλλέα Θεοφίλου (παραγωγό) και τον Σωτήρη Μπασιάκο (μάνατζέρ της).