Έζησε από θαύμα - Η απίστευτη εξομολόγηση του Μένιου Σακελλαρόπουλου για την περιπέτεια που πέρασε μικρός

«Ήμουν στην εντατική 40 μέρες μεταξύ ζωής και θανάτου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έζησε από θαύμα - Η απίστευτη εξομολόγηση του Μένιου Σακελλαρόπουλου για την περιπέτεια που πέρασε μικρός

Μετά τον Θανάση Αλευρά και την όμορφη συνέντευξη που έδωσε, στην εκπομπή Κυψέλη, βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 3/6 ο Μένιος Σακελλαρίου και μίλησε για τα πάντα. Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε και για το ατύχημα που είχε και το οποίο τον έστειλε στην εντατική για 40 μέρες.

Η αποκάλυψη του Μένιου Σακελλαρόπουλου

«Η μεγαλύτερη λαχτάρα στους γονείς μου ήταν όταν ήμουν ακόμα πιτσιρίκι. Δεν ανεχόμουν να είμαι κλειδωμένος στο σπίτι. Ανέβηκα στην ταράτσα και είδα ότι υπάρχει μπροστά η ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ. Βούτηξα και βρέθηκα στο πλακόστρωτο. Ήμουν στην εντατική 40 μέρες μεταξύ ζωής και θανάτου», είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

«Η μαμά με έχει τάξει στον Χριστό και κάθε Μεγάλη Πέμπτη πάω ένα στεφάνι στον Εσταυρωμένο» είπε κλείνοντας.

Η εξομολόγηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για το θέατρο

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6, μία άκρως εξομολογητική και "έξω από τα δόντια" συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Γιουλίκα Σκαφιδά, στην εκπομπή Κυψέλη, καθώς μιας και έχει μιλήσει εκτενώς στο παρελθόν για το #metoo και τις συμπεριφορές στο θέατρο, αποφάσισε να αποκαλύψει και μία δική της, όχι τόσο καλή συνεργασία.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει βρεθεί σε τέτοια περίπτωση, ήταν μία φανερά άσχημη κατάσταση σε παράσταση που έπαιζε, και είχε θέμα με τον σκηνοθέτη. Επειδή ήταν μικρή και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί έλεγε στον εαυτό της: «Πάμε τώρα ήρεμα και ωραία, είναι δύο μήνες, κρατήσου γιατί δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτόν τον άνθρωπο...».