Άσύλληπτη η ομοιότητά τους - Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αγκαλιά με την κόρη της

Δύο κούκλες

Άσύλληπτη η ομοιότητά τους - Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αγκαλιά με την κόρη της

H Mαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, την οποία έχουμε δει μέσα από τη συμμετοχή της σε αγαπημένα σίριαλ και παραστάσεις και φέτος την απολαμβάνουμε στο ρόλο της Βασιλικής, που υποδύεται στη σειρά ''Σασμός''.

Η ηθοποιός πέραν των επαγγελματικών της δίνει πολύ βάση στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει καθώς μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, την Έλλη. Γενικότερα η Μαριλίτα προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ένα στόρυ που έκανε η κορούλα της και εκείνη με τη σειρά της το έκανε repost, δείχνει τη μεγάλη ομοιότητα τους.

Η ομοιότητα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με την κόρη της

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η τρυφερή εξομολόγηση της ηθοποιού για τον άντρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σασμό, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για την θεατρική της συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη σε ρόλο σκηνοθέτη.

«Έχω μια άνεση παραπάνω μαζί του, αλλά ως εκεί. Είναι επαγγελματική συνεργασία μαζί με όλη την ομάδα, έχουμε κοινό κώδικα και ότι γίνεται στο σπίτι μας είναι κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ηθοποιός, σκηνοθετούμαι από κάποιον, δεν μπλέκονται οι δύο ρόλοι.

Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι διαφορετικό έχει», ανέφερε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που μίλησε πριν λίγο καιρό και για τον ρόλο της Βασιλικής στην σειρά του ALPHA.