«Η Βασιλική δεν ταυτίζεται με...» - Η αποκάλυψη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για τον Σασμό

Η αποκάλυψη για τις κόρες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Βασιλική δεν ταυτίζεται με...» - Η αποκάλυψη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για τον Σασμό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Δευτέρας (15/11) η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της Βασιλικής - η οποία σύντομα θα περάσει πολύ δύσκολα - ενώ μίλησε και για την οικογένειά της.

Οι δηλώσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για τον Σασμό

«Ήταν μια περίοδος πολύ διαφορετική για την τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω πως τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισαν να γίνονται δουλειές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ηθοποιούς. Οπότε τώρα μιλάμε για το πέρασμα σε μια νέα εποχή. Έτσι μοιάζει το πράγμα. Θα δούμε που θα οδηγήσει.

Η Βασιλική δεν ταυτίζεται με τον δεσμό του Αστέρη και της Αργυρώς, αλλά κατανοεί. Σίγουρα είναι υποστηρικτική, κατανοεί, χωρίς όμως να τους πει “καλά κάνετε, προχωρήστε ελεύθερα”. Εγώ γνωρίζω λίγο μπροστά τι θα γίνει. Όποτε μπορώ το βλέπω το σίριαλ.

Οι κόρες μου έχουν τον χρόνο που τους χρειάζεται μαζί μου πάντα και ένα καλό πρότυπο για αυτές είναι να βλέπουν τη μητέρα τους δημιουργική και να κάνει αυτό που αγαπάει. Τώρα είναι 8 και 12 χρονών. Με έχουν δει λίγο στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Γιατί είπε το ναι στον Σασμό

Μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2005, απουσιάσατε από τη μικρή οθόνη οικειοθελώς και επανεμφανιστήκατε με το σίριαλ «Είναι στιγμές» το 2012. Μετά κενό… Τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;

Με τον «Εραστή δυτικών προαστίων» ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου.