Πιο καυτή από ποτέ στα 44 της - Η Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει με μαγιό και ''σκορπάει'' πανικό

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πιο καυτή από ποτέ στα 44 της - Η Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει με μαγιό και ''σκορπάει'' πανικό

Η Αγγελική Ηλιαδή περνάει μια πολύ όμορφη φάση μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Αναστασιάδη και το ότι περνάει καλά στην προσωπική της ζωή βγαίνει προς τα έξω στην συνολική της εξωτερική εμφάνιση.

Γενικότερα γίνονται συζητήσεις για το αν είναι κοντά στο επόμενο βήμα, μέχρι όμως να γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση εκείνοι συνεχίζουν να ζουν τον φλογερό έρωτά τους. Με το καλοκαίρι να έχει έρθει το ζευγάρι σίγουρα θα αποδράσει κάπου, μέχρι τότε όμως βλέπουμε την τραγουδίστρια να ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια και να ποζάρει στα καλύτερα της με μαγιό.

Η Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει με το μαγιό της

Αγγελική Ηλιάδη

«Δε με έβλεπαν...Τους παρακάλαγα»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 21/3 και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο αλλά και για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση που δημιούργησε μέσα στο reality της Φάρμας, στον Γρηγόρη Αναστασιάδη, την οποία δεν ενοχοποιεί καθόλου και μιλάει πολύ ανοιχτά για αυτήν. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε και στα παιδιά της αναφορικά με το ζήτημα αυτό, καθώς τους έχει εξηγήσει τα πάντα και δεν αντιλαμβάνεται το λόγο ενοχοποίησης ενός φιλιού στην κάμερα.

«Βεβαίως και σκέφτηκα τα παιδιά μου αλλά ήξερα ότι ήταν η μαμά μου εκεί για να τα φροντίσει και αυτό με έκανε να είμαι ήσυχη και σίγουρη. Έχουν μεγαλώσει κιόλας, είναι 8 και 17 ο μεγάλος. Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Δε με έβλεπαν στη “Φάρμα”. Δεν ήθελαν, έλεγα στον μεγάλο μου γιο να με δει έστω στη μονομαχία και δεν ήθελε. Τους παρακάλαγα. Κανένα ενδιαφέρον.

Μέχρι να βγω έξω δεν ήξερα αν βλέπουν ή όχι αλλά έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, γνωρίζουν τα πάντα, οπότε και κάτι να βλέπανε θα ήταν φυσιολογικό

Εγώ δεν νιώθω και ποτέ δεν αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για τη σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Είναι κάτι τρελό. Ένιωσα ζήλεια και κακία. Όλα τα είδα και μου άρεσε που τα είδα, γιατί αυτό που έζησα εκεί μέσα είναι μια πραγματικότητα».