«Κάνω baby botox γιατί ο...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές

Πώς περιποιείται τον εαυτό της τον τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάνω baby botox γιατί ο...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στην Θεοφανία Ανδρονίκου – Βασιλάκη παραχώρησε πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το πως περιποιείται την εικόνα της, ενώ πριν μερικές μέρες απάντησε και για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου πώς περιποιείται τον εαυτό της, το πρόσωπό της, το σώμα της;

Εννοείται ότι προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν πάω σε γυμναστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ να περπατάω. Αυτό που φροντίζω, είναι να τρώω πολλά γεύματα και τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνάω ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου και οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις τι γνώμη έχεις;

Κάνω baby botox προς το παρόν, γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω, δυστυχώς!

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για την εικόνα της

Η δίαιτά της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Έλενα Παπαρίζου έχει δεχτεί άσχημα σχόλια για τα κιλά της (δείτε εδώ πως αντέδρασε δημόσια την τελευταία φορά), ωστόσο είναι αναντίρρητα από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες με μεσογειακές αναλογίες και πλούσιες καμπύλες.

Συχνά, πυκνά όπως όλες οι γυναίκες υποβάλλει τον εαυτό της σε δίαιτες αλλά μόνο με μία έχει βρει την... υγειά της κι αυτή δεν είναι άλλη από την δίαιτα της λεπτίνης.

Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τα λιποκύτταρα. Όταν νηστεύετε ή λιμοκτονείτε, τα επίπεδα της λεπτίνης μειώνονται. Ανακαλύφθηκε το 1994 και από τότε οι επιστήμονες τη μελετούν για να μάθουν πώς βοηθά στη ρύθμιση του βάρους και την παχυσαρκία τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους.

Η λεπτίνη επικοινωνεί στον εγκέφαλο ότι έχετε αρκετό αποθηκευμένο λίπος. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην αισθάνεστε πεινασμένοι και θα σας σταματήσει από την υπερκατανάλωση τροφής.

Έλενα Παπαρίζου

Όταν το σάκχαρο στο αίμα σας είναι χαμηλό, ο εγκέφαλός σας αισθάνεται ότι πεινάτε. Αυτό θα σας κάνει να θέλετε να φάτε περισσότερο φαγητό. Το χαμηλό σάκχαρο στο αίμα κάνει επίσης τον εγκέφαλό σας να σας δώσει σήμα να φάτε πιο γρήγορα και σας δυσκολεύει να κάψετε θερμίδες.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τροφές που μπορούμε να φάμε για να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε υγιείς. Μερικές από αυτές τις τροφές είναι τα σταφύλια, τα αμύγδαλα, οι ντομάτες, τα αυγά, το γιαούρτι, τα κεράσια, τα μήλα, το μπρόκολο, τα καρότα και οι πιπεριές. Είναι σημαντικό να τρώμε καθημερινά μια ποικιλία από αυτές τις τροφές για να παραμείνουμε υγιείς και να έχουμε ενέργεια. Επιπλέον, η κατανάλωση χυμού λεμονιού βοηθάει καθ' όλη τη διάρκεια.

Υπάρχουν, όμως, και ορισμένα πράγματα που δεν επιτρέπεται να τρώτε αν θέλετε να χάσετε βάρος. Αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν τα αναψυκτικά, τα ποτά, τον καφέ, τους ζαχαρούχους χυμούς, τη ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το πρόχειρο φαγητό. Δεν πρέπει επίσης να τρώτε τίποτα μετά το δείπνο - το οποίο δεν πρέπει να είναι αργότερα από τις 8 το βράδυ. Το πρωινό και το δείπνο θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 12 ώρες.