«Ελπίζοντας σε ένα θαύμα...» - Ανησυχία με την ανάρτηση του Ηλία Βρεττού

Η δημόσια έκκλησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ελπίζοντας σε ένα θαύμα...» - Ανησυχία με την ανάρτηση του Ηλία Βρεττού

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος πολύ συχνά προσπαθεί να προσφέρει την βοήθειά του όπου μπορεί αλλά και να ενθαρρύνει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συγκινήσει με τις πράξεις του.

Ο γνωστός τραγουδιστής που βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γάμο, δημοσίευσε πριν μερικές στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στόρι μέσα από το οποίο έκανε μια δημόσια έκκληση, αρκετά σημαντική και αναγκαία.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο Ηλίας Βρεττός, ο μικρός Πολυχρόνης πρέπει να κάνει άμεσα μια πολύ δύσκολη επέμβαση ωστόσο δεν έχουν συγκεντρωθεί ακόμα δυστυχώς τα χρήματα που απαιτούνται για αυτό και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε όλα τα στοιχεία της τράπεζας προκειμένου να μαζευτούν τα λεφτά και να γίνει η επέμβαση.

Η δημόσια έκκληση του Ηλίας Βρεττού

Η δημόσια έκκληση του Ηλίας Βρεττού

«Έμαθα να ζω με τους πόνους»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (22/9) ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρονιά αλλά και για το τάμα που έχει κάνει στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει τεράστιες τομές στο σώμα, ενώ ακόμα έχει πόνους, παρόλο που έχει περάσει τόσος καιρός.

«Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το τρακάρισμα. Τελικά τα κατάφερα και ορθοπεδικά και φωνητικά.

Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα. Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα σε μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά».