Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός - «Έκανα τάμα να με αξίωσει να γίνω καλά»

«Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός - «Έκανα τάμα να με αξίωσει να γίνω καλά»

Ένα τάμα στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο είχε κάνει πριν από τρία χρόνια ο Ηλίας Βρεττός με πατερίτσες και με φρεσκοχειρουργημένες τις φωνητικές χορδές. Ο ίδιος συγκεκριμένα «ζήτησε» να γίνει ξανά καλά.

Ο γνωστός τραγουδιστής -που πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης- προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη μέσα από μια ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Ηλίας Βρεττός έγραψε: «Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos

Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε. Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξίωσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω!

Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!».

Η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού

«Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα»

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, όπου μίλησε για την ζωή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε πριν 3 χρόνια, από το οποίο έζησε από θαύμα.

«Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί αλλά αυτά είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές. Δεν τα αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου, ήθελα να τα στολίσω. Οι χαρακιές στο κορμί ήταν και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό βαθιές.

Έχει σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό. Ο αδερφός μου ζούσε στο εξωτερικό και γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα με το ατύχημά μου και είναι το πιο σημαντικό. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα εγώ. Έφυγαν φίλοι και ήρθαν καινούριοι. Πολλούς έχουμε γύρω μας που είναι φρου φρου κι αρώματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή συνέβη τότε ένα θαύμα. Πιστεύω βαθιά» ανέφερε στη συνέχεια για το ατύχημά του.

«Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια», ολοκλήρωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει αναφερθεί ξανά με συγκλονιστικά λόγια για το τροχαίο.