Σε νέα εκπομπή ο Άγγελος Μπράτης - Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα μετά το GNTM

Νέα αρχή για τον σχεδιαστή μόδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε νέα εκπομπή ο Άγγελος Μπράτης - Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα μετά το GNTM

Απών από την νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5 θα είναι ο Άγγελος Μπράτης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ετοιμάζει κάτι νέο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο ίδιο κανάλι, δηλαδή το Star.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Άγγελου Μπράτη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναμένεται να συμμετέχει σε μία νέα παραγωγή του καναλιού που πρόκειται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι.

Ο λόγος για το Life is a beach, μία ταξιδιωτική εκπομπή που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας και μάλιστα θα υπάρχουν αι διάφοροι guests. Ο Άγγελος Μπράτης λοιπόν θα είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή θα δούμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

Η πρεμιέρα του Life is a beach αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Άγγελου Μπράτη

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το GNTM

Με πολλές αλλαγές πρόκειται να επιστρέψει ο νέος κύκλος του GNTM και μια από αυτές είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά και η αποχώρηση όλων των υπόλοιπων κριτών. Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει στο ριάλιτι μοντέλων.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 2/5 τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε για την απουσία του από το GNTM 5.

«Για να γράφεται ότι το GNTM θα ξεκινήσει χωρίς εμένα, μάλλον έτσι είναι. Το ξέρω πολύ καιρό τώρα. Ήμουν από την αρχή πολύ θετικός για μια νέα αρχή».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η αποχώρησή του έχει σχέση με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, απάντησε: «Σας απάντησα, ήμουν θετικός για μια νέα αρχή. Αυτό σημαίνει ότι έχω νέα αρχή στο ατελιέ μου και είμαι πάρα πολύ απασχολημένος και έχω πάρα πολλούς πελάτες, θα κάνω μια νέα κολεξιόν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».