Γη της Ελιάς: Ζευγάρι στην πραγματική ζωή Τζόλα - Παπανδρέου; Η φωτογραφία που τους "καίει"

Πήρε "φωτιά" το twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ζευγάρι στην πραγματική ζωή Τζόλα - Παπανδρέου; Η φωτογραφία που τους

Στην σειρά "Γη της Ελιάς" η Βασιλική και ο Φίλιππος είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια και οι τηλεθεατές στεναχωριούνται κάθε φορά που η σχέση τους περνάει από 40 κύματα. Πρόσφατα παραλίγο να χάσουν το νεογέννητο μωρό τους μετά από ένα τροχαίο, ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Όπως παρακολουθήσαμε, για αυτό το λόγο Ιφιγένεια Τζόλα και Διονύσης Παπανδρέου ταξίδεψαν με όλο το συνεργείο στη Σύμη, αφού για τις ανάγκες της σειράς έπρεπε να κάνουν τάμα. Μάλιστα, μοιράστηκαν και φωτογραφίες από τα γυρίσματα στα προφίλ τους στο Instagram.

Μια φωτογραφία ωστόσο που αναρτήθηκε έκανε το twitter να πάρει "φωτιά" με τους θαυμαστές της σειράς να παθαίνουν... πανικό και πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι τελικά ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή. Πανικός όμως θα προκληθεί και με το σούπερ αποκλειστικό για την Μαρίνα...

Η φωτογραφία Τζόλα - Παπανδρέου

Γη της Ελιάς Τζόλα Παπανδρέου

Γη της Ελιάς twitter

Γη της Ελιάς twitter Φίλιππος Βασιλική

Γη της Ελιάς twitter Βασιλική Φίλιππος ζευγάρι

Γη της Ελιάς Τζόλα Παπανδρέου σχέση

Απόσπασμα από την συνέντευξη τους στο περιοδικό YOU

Ως Βασιλική και Φίλιππος στη “Γη της ελιάς” καθηλώνουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που θέλουν να... σπάσουν το γυαλί και να τους... παρηγορήσουν σε όλα όσα περνάνε. Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, μόλις 23 χρόνων, δεν έχουν αποφοιτήσει από κάποια δραματική σχολή, αποδεικνύοντας τελικά ότι θεατρίνος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι και σε backstage δηλώσεις μιλούν γι' αυτό το τηλεοπτικό βήμα.

  • Από την Τζώρτζια Συρίχα
  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Ilias Wia
  • Makeup: Δέσποινα Γαβριηλίδου
  • Hair: Νέλντι Χι

Τελείωσαν τα βάσανα της Βασιλικής με τον Φίλιππο;

Ιφιγένεια: Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρίες μπορεί να προκύψουν, άλλωστε είναι ένα ζευγάρι που μέχρι τώρα δεν τους έχουν πάει ήρεμα και εύκολα τα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι μπορούν να ξεπεράσουν ό,τι εμφανιστεί.

Διονύσης: Κάθε εμπόδιο για καλό, που λένε.

Η Βασιλική θα μονιάσει με την μαμά και τον αδερφό της;

Ι: Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Κάποιοι άνθρωποι, όταν έχουν πάρει μία απόφαση για το πώς θέλουν να συμπεριφέρονται, αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει εύκολα. Εσύ τι λες, αλλάζει ο άνθρωπος;

Δ: Δύσκολα, είναι η αλήθεια.

Σας έχει βασανίσει κάποια τοξική σχέση στη ζωή σας;

Δ: Όχι, νομίζω πως καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις. Σίγουρα έχω βιώσει τα πρώτα στάδια μίας τοξικής σχέσης και νομίζω ότι εκεί είναι που πρέπει να αποχωρήσεις ειρηνικά.

Ι: Συμφωνώ, μπορεί κάποιες σχέσεις ανθρώπων να μην ταιριάζουν, αλλά καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις και πότε όχι.

Οι ερωτικές σκηνές σάς έχουν φέρει ποτέ σε αμηχανία;

Δ: Όχι, με την Ιφιγένεια νιώθω ότι έχω μία εξαιρετική χημεία, είναι όλο σαν χορογραφία. Δεν ντρέπομαι και δεν νιώθω σφιγμένος.

Ι: Ναι, κι εγώ νιώθω ασφάλεια μαζί του.