Κατερίνα Παναγοπούλου: "Δεν θεωρώ ότι..." - Μιλάει ανοιχτά μετά τα δημοσιεύματα για τον Ντέμη Νικολαϊδη

Όσα εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παναγοπούλου:

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town. Η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του MEGA, μίλησε για την προσωπική της ζωή, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της.

Επίσης, μίλησε για την αξία της ως δημοσιογράφος, για την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η αποκάλυψη της Παναγοπούλου για την προσωπική της ζωή

Σε ενοχλεί να εισβάλλει η δημοσιότητα στην προσωπική σου ζωή;

Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα. Και είμαι απόλυτη σε αυτό. Η επικαιρότητα είναι συχνά τόσο δυσάρεστη ή βαριά, που δεν έχει θέση η δημόσια διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας. Άσε που έχω διαπιστώσει πως όταν κάποιος διαφημίζει την προσωπική του ευτυχία, συνήθως κάτι κρύβεται από πίσω.

Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Οι πολίτες περιμένουν από την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να ενημερωθούν για θέματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια ή η πολιτική κατάσταση και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι να μάθουν πτυχές της προσωπικής της ζωής ή να την ακούν να μιλάει για τις σχέσεις της. Επιπροσθέτως, ως δημοσιογράφος γνωρίζω καλά πως αν μπεις στο παιχνίδι αυτού του είδους της δημοσιότητας, μετά δεν έχει τέλος.

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να νιώσει ανασφάλεια από την κριτική που φέρνει η έκθεση;

Όχι τόσο από την κριτική που φέρνει η έκθεση όσο από την έκθεση αυτή καθαυτή, που μέρα με τη μέρα συνειδητοποιώ ότι μπορεί να γίνει πολύ πιεστική. Πράγματι, κάποιες φορές η ζωή σου γίνεται διάφανη και γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι προσεκτική και αυστηρή στο τι θα κάνω δημόσια και στην εικόνα που θα βγει. Δεν τα καταφέρνω πάντα διότι πολλές φορές δεν περνάει από τον έλεγχό μου επειδή ως άνθρωπος είμαι λίγο ροκ και πολύ αυθόρμητη, αλλά προσπαθώ.

Έχω στο μυαλό μου πως ό,τι κάνω αντανακλάται σε ένα δελτίο ειδήσεων και συχνά πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται «τώρα αυτό που συμβαίνει συμβαδίζει με την εικόνα που θέλω να έχω στο δελτίο;». Και βέβαια προφανώς υπάρχουν στιγμές που με έχει πιέσει το να υπάρχουν συζητήσεις για εμένα ή την προσωπική μου ζωή. Όμως, ως προς το εμφανισιακό που αναφέρατε, δεν καταπιέζομαι καθόλου. Κυκλοφορώ τελείως χύμα και όπως νιώθω κάθε στιγμή.

Η δύσκολη στιγμή που πέρασε

Το βράδυ 6/5 η Κατερίνα Παναγοπούλου έζησε έναν εφιάλτη μετά από έξοδο της. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, όσο βρισκόταν σε κάποιο μαγαζί, διαρρήκτες της έσπασαν το αμάξι. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το σπασμένο τζάμι στο αυτοκίνητό της στα Instagram Stories της.

«Παρασκευή 23:00 το βράδυ στην Πινδάρου, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητό μου μαζί με 3-4 άλλα στους γύρω δρόμους… Αθήνα μια ασφαλής πόλη να ζεις» έγραψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Κατερίνα Παναγοπούλου διάρρηξη αυτοκινήτου