Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι αυτό το Σ/Κ

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι αυτό το Σ/Κ

Στο σπίτι της σε καραντίνα βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, παρόλο που είναι τριπλά εμβολιασμένη. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν θα εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, ωστόσο θα βγει ζωντανά μέσω skype.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Καλημέρα αδέρφια, εδώ από το σπίτι μου. Ετοιμάζομαι, χτενίστηκα, βάφτηκα να βγω στην εκπομπή. Καλεσμένη στην εκπομπή! Βεβαίως ήρθε και η σειρά μου! Covid! Ευτυχώς υπάρχει εκεί πίσω ομαδάρα, όχι αστεία με τρομερό περιεχόμενο, παρουσιαστάρα ο κουμπάρος μου και φοβερούς καλεσμένους και πάρα πολύ ωραία πράγματα. Θα μπαινοβγαίνω και εγώ, που έχω να πάω και να ήθελα δηλαδή» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο στο πλευρό της έχει τον μπαμπά της.

Τα πάνω κάτω στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απώλεια της μαμάς της

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σκέψη της, αποκαλύπτοντας πως θέλει να κάνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της.

Πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια βίωσε μια πολύ μεγάλη απώλεια καθώς η αγαπημένη της μητέρα μετά από πολλούς μήνες που έδινε μάχη στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν ξεχνά ποτέ τη μαμά της, ωστόσο προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τα πατήματά της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Κάπως έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά σιγά σιγά να ανεβάζει βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, μία συνήθεια που λάτρευε και την οποία άφησε όταν αρρώστησε η μαμά της.

«Θυμήθηκα πόσο μου έχει λείψει το youtube, γιατί όταν αρρώστησε η μαμά το σταμάτησα, η μαμά ήταν το επίκεντρο της ζωής μου. Δεν υπήρχε χρόνος και γι’ αυτό. Και ίσως πρέπει να ξανασυμβεί. Ίσως το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.