«Συνεχίζουμε..» - Η Ευγενία Σαμαρά σχολιάζει διπλωματικά την παραίτηση του Κωστόπουλου από το Σασμό

Οι δηλώσεις της on camera για τον σκηνοθέτη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Συνεχίζουμε..» - Η Ευγενία Σαμαρά σχολιάζει διπλωματικά την παραίτηση του Κωστόπουλου από το Σασμό

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Ευγενία Σαμαρά στο event της φιλοζωικής οργάνωσης Save a greek stray στην Τεχνόπολη στο Γκάζι χθες το απόγευμα της Παρασκευής 3/6 και η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά “Σασμός” στην οποία πρωταγωνιστεί και αναμένεται να δούμε νέο ηθοποιό στη δεύτερη σεζόν. Επίσης, ρωτήθηκε και για την παραίτηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου από το σίριαλ του Alpha, μετά από την καταγγελία για βιασμό.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά

«Συνεχίζω κανονικά στον Σασμό, σε λίγο ξεκινούν και τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν. Ο κ. Κωστόπουλος παραιτήθηκε, τοποθετήθηκε ο ίδιος. Δεν έχω να πω κάτι σε αυτό. Εμείς ούτως ή άλλως δουλεύαμε με δύο σκηνοθέτες και συνεχίζουμε κανονικά», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Στη συνέχεια, η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τις εξελίξεις με τον Γεράσιμο: «Δεν θα είναι πολύ ευχάριστη η εξέλιξη».

Όσο για τον σκηνοθέτη, αναμένεται να κληθεί από τους εισαγγελείς

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε πριν από λίγο καιρό από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο σκηνοθέτης αναμένεται να κληθεί από τους εισαγγελείς, ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με την μήνυση που έχει κατατεθεί εις βάρος του από την ηθοποιό. Η Έλενα Αθανασοπούλου υποστηρίζει σε μήνυσή της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2010.

 Στον εισαγγελέα ο Κώστας Κωστόπουλος

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κωστόπουλος κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση κατά της ηθοποιού, μόλις την περασμένη Παρασκευή. Η Έλενα Αθανασοπούλου όμως υποστηρίζει ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα του σκηνοθέτη. Οι δηλώσεις της έρχονται λίγες ημέρες μετά την καταγγελία ηθοποιού Άννας Τσουκαλά, που κατηγορεί μέσω διαδικτύου τον σκηνοθέτης για σεξουαλική παρενόχληση. Παράλληλα, άλλη γυναίκα, που είχε συνεργαστεί με τον ίδιο ως βοηθός σκηνοθέτη, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε χτυπήσει με σημειωματάριο στο κεφάλι.

«Είναι αρκετές αυτές οι κυρίες. Εχουν υποστεί όλες τις μορφές βίας. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω στοιχεία, γιατί γίνεται έρευνα για τα θύματα. Είμαστε εδώ με τον δικηγόρο μου και οφείλουμε να προστατέψουμε όλα τα θύματα, θεωρώ ότι θα βρεθούν κι άλλα. Με όλες αυτές τις κοπέλες έχω μια άριστη επικοινωνία, έχουμε γίνει πλέον φίλες. Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης, με έψαξαν και με βρήκαν, ενώ κάποιες άλλες τις βρήκα εγώ. Πλέον έχουμε καθημερινή επικοινωνία, παλεύουμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα, περιμένουμε απονομή δικαιοσύνης», σημειώνει στις δηλώσεις της η Έλενα Αθανασοπούλου.