Στιγμές ευτυχίας για τη Δαναη Μπαρκα - Ταξίδι με τη μητέρα της

Οι αναρτήσεις στο instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Δαναη Μπαρκα - Ταξίδι με τη μητέρα  της

Η Δανάη Μπάρκα συνηθίζει να κάνει πολύ παρέα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και τον οικογενειακό τους φίλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Συχνά περνάνε και τις διακοπές τους μαζί (δείτε εδώ το φανταστικό ξενοδοχείο τους στη Μάνη).

Οι αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα

Έτσι και τώρα, αποφάσισαν να ταξιδέψουν και οι τρεις τους μαζί μέχρι το Λονδίνο. Η γλυκιά παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά stories με την παρέα της στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου και στο αεροπλάνο πάνω από τα σύννεφα χωρίς να μας ενημερώνει εξαρχής για τον προορισμό τους έως ότου φτάσανε.

Το επόμενο story της τη βρίσκει να απολαμβάνει τη βραδινή βόλτα της στους δρόμους του Λονδίνου. Με casual και νεανικό outfit ποζάρει στο πεζοδρόμιο κάτω από τα φώτα του Λονδίνου και τη σημαία της Αγγλίας από πάνω να δείχνει ξεκάθαρα την τοποθεσία της.

Ένα αινιγματικό story, στη συνέχεια, αφήνει υπονοούμενα πως βρέθηκαν εκεί για να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου στο παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Τελικά, θέλανε απλά λίγο αγγλικό αέρα να ανανεώσει το Σαββατοκύριακό τους αλλά και να παρακολουθήσουν κάποια συναυλία. Μέχρις στιγμής φωτογραφία μέσα από το παλάτι δεν έχουμε δει.

Μπαρκα Λονδινο πτηση

Μπαρκα Λονδινο

Είναι ξεκάθαρο πως είναι πολύ δεμένες με τη μητέρα της και χαίρονται να περνάνε
χρόνο μαζί

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, και περνούν μαζί κάποιες πολύ ξεχωριστές στιγμές, που μοιράζονται με τους φαν τους. Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα και τη Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίες έχουν μια ιδιαίτερη και cool σχέση ενώ πολλές φορές δε διστάζει η μία να τρολάρει την άλλη.

Το βράδυ της Τετάρτης 11/5, η Δανάη Μπάρκα έκανε repost ένα story, στο οποίο έχει απαθανατιστεί μία πολύ αστεία «οικογενειακή στιγμή» με τη Σταυροπούλου πρωταγωνίστρια.

Η ηθοποιός ζήτησε να τη δουν την ώρα που ξαπλώνει στο πάτωμα του μαγαζιού στο οποίο βρίσκονται, να σηκώνει τα πόδια της στον αέρα και επανέρχεται σε όρθια θέση. Αυτό φαίνεται να είναι κάτι που της έχει μάθει ένας δάσκαλος τον οποίο ακούγεται μέσα από το βίντεο πως ψάχνει.