«Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξομολογείται στην Ιλάειρα Ζήση

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξομολογείται στην Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής 3/6 και έκατσαν στο εξομολογητήριο απατώντας στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Το ζευγάρι, που πρόσφατα έδωσε το πρώτο προσκλητήριο του γάμου τους, αναφέρθηκε στην αποχώρησή τους από το Asia Express αλλά και στο πιο κακό σχόλιο που έχουν δεχθεί στα social media.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

«Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς στα social media λέγοντας μάλιστα και αυτό που τον πείραξε περισσότερο.

«Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα» εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Θέμη Γεωργαντά.

«Κατακεραύνωσαν» ζευγάρι του Asia Express

Η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου και τους ρώτησε για την αποχώρησή τους από το Asia Express και την πιθανότητα να τους δούμε τηλεοπτικά.

«Για τα χρήματα δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε, όπως άλλα ζευγάρια. Κρίναμε με βάση ζητήματα υγιεινής, ηθικής, αν περναμε καλά.. Πολύ στεναχωρημενοι γιατι μας πιστεψε ο κοσμος αλλά προειχε να κανουμε οικογενεια», εξήγησε ο Μαυρίκιος, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του έδωσαν πριν λίγες μέρες το πρώτο προσκλητηριο γάμου.

«Τρελαθήκαμε, υπήρχαν σπίτια με 10 παιδιά, δε μπορούσαμε να πηγαίνουμε να ζητάμε το φαΐ τους. Ήταν ζήτημα ηθικής»

«Υπήρχαν ζευγάρια που μας πικράνανε. Το είπανε ευθέως, κατάμουτρα αλλά δε θέλω να πω επειδή λείπουν. Δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας επειδή ήμασταν εντυπωσιακά ντυμένοι και θα τους κλέβαμε την παράσταση»

Όσο για την τηλεόραση, δεν αποκλείουν τίποτα, σίγουρα κάπου θα τους δούμε, έχουν δεχτεί αρκετές προτάσεις. Το μόνο που έχουν αποκλείσει ήδη είναι καλοκαιρινή εκπομπή.