«Είχα πρόταση αλλά...» - Ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει αν θα είναι του χρόνου σε εκπομπή

Η συνέντευξη του ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είχα πρόταση αλλά...» - Ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει αν θα είναι του χρόνου σε εκπομπή

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/6 ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», από όπου έλειπε η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για τη ζωή του και έκανε αποκαλύψεις. Ο αγαπημένος ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την καριέρα του, τα παιδιά του και την επιστροφή του από την Αμερική.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου

«Είμαι καλά. Είμαι σε φάση που θέλω να διώξω την υπερκόπωση που είχα πάθει γιατί δούλεψα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κενό», είπε για αυτήν την περίοδο της ζωή του.

Ο Γιώργος Καραμίχος έφυγε για την Αμερική το 2012. Εκεί διδάσκει στην κορυφαία σχολή υποκριτικής της Stella Adler. Ωστόσο, το 2020 αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας και πλέον πηγαινοέρχεται.

«Η βάση μου ήταν στην Αμερική μέχρι το 2020. Τότε πάγωσαν όλα εκεί και ήρθα εδώ αρχικά για διακοπές. Μετά μου έγινε η πρόταση για τη σειρά «Ήλιος». Στη συνέχεια επέστρεψα πάλι στην Αμερική για μία παράσταση αλλά και γιατί έπρεπε να είμαι δια ζώσης στη σχολή. Η βάση μου είναι εδώ πλέον αλλά πηγαινοέρχομαι», εξήγησε ο ίδιος.

Στη σχολή διδάσκει τη δική του τεχνική και ιστορία θεάτρου.

«Η τεχνική έχει να κάνει με ζώα αλλά είναι συνδυασμός πολλών άλλων τεχνικών μαζί. Εγώ τη δημιούργησα, προέκυψε από ανάγκη επειδή δεν είχα οδηγίες σε μία ταινία για το πώς έπρεπε να είμαι στον ρόλο μου. Πήρε 12 χρόνια για να καταλήξω σε ένα συγκεκριμένο σύστημα και με συγκεκριμένα κριτήρια», σημείωσε σχετικά.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση και έκανε ειδική μνεία στα παιδιά του.

«Δεν νιώθω ισορροπημένος. Είναι πολλά πράγματα που προσπαθώ να ισορροπήσω. Κάθε μέρα έρχονται καινούργια σκοτάδια που ανακαλύπτουμε. Απλώς υπάρχουν εμπειρίες στη ζωή μας που μας αλλάζουν, μας κάνουν καλύτερους», τόνισε.

Όσο για τον 9χρονο γιο του, παραδέχτηκε ότι «όταν έχεις παιδί αναγκάζεσαι να του βάλεις κάποια όρια. Μοιραία όμως προσπαθείς να το ακούσεις και αναγκάζεσαι να ακούσεις και τον εαυτό σου. Ως πατέρας προσπαθώ να κρατάω το πρόγραμμα ώστε να υπάρχει συνέπεια. Χωρίς υστερίες και χωρίς μη».

«Η κόρη μου είναι 24. Είναι δική της η ζωή πια και εγώ είμαι εκεί για να στηρίξω τις επιλογές της», υπογράμμισε για την κόρη του.

Επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος ξεκαθάρισε ότι του χρόνου δεν θα είναι σε σειρά της ΕΡΤ, όπως γραφτεί.

«Δεν ισχύει ότι θα είμαι στην ΕΡΤ του χρόνου. Είχα πρόταση αλλά είπα όχι γιατί είχα κλείσει κάτι άλλο», είπε ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν του έχουν γίνει και προτάσεις για να παρουσιάσει εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου για τον χωρισμό του μετά τον ερχομό της κόρης του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 23 του καθώς και για τον χωρισμό του λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του.

Ο ηθοποιός, που σε λίγο καιρό αναμένεται να αποχωρήσει από τη σειρά «Ήλιος», εξήγησε πως τότε δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, ωστόσο η κόρη του τον βοήθησε να ωριμάσει.

«Έτυχε… Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει από πριν (να κάνουμε παιδί). Με το που το έμαθα την ίδια μέρα, κατευθείαν μου ήρθε μια αίσθηση. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα θέμα, ούτε με τα παιδιά, ούτε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία. Στα 23 μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα», είπε αρχικά για τον ερχομό της κόρης του.

Για τον χωρισμό του, ανέφερε: «Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος, με τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν κι άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος, έγινα (έτοιμος πατέρας) όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση. Για ένα διάστημα ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν είχα τη δυνατότητα να την βλέπω όσο θα ήθελα.

Τρελαινόμουν, φρίκαρα, έφευγα μόνο με τον σκύλο μου. Δεν ήθελα να μιλώ σε άνθρωπο πιστεύοντας ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν ήθελα να με βλέπει το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.