«Έχασα...» - Η Χριστίνα Καρνέζη συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο της μητέρας της

Οι δηλώσεις της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχασα...» - Η Χριστίνα Καρνέζη συγκλονίζει μιλώντας για το θάνατο της μητέρας της

Η Χριστιάνα Καρνέζη, η οποία πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό YOU, παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και στην Μαρία Ανδρέου και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το πόσο δύσκολα πέρασε με την απώλεια των γονιών της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Καρνέζη

Πώς αντιμετώπισες το θάνατο της μητέρας σου;

Ήταν πολύ ξαφνικό για εμένα, έχασα τις σταθερές μου. Όλο αυτό έγινε πολύ απότομα. Πέθανε από καρκίνο. Όταν πήγε να τον αντιμετωπίσει με θεραπείες, ήταν πολύ αργά. Ήταν μια ξανθιά κούκλα 45 ετών. Το 2010 ήμουν σε βαθιά κατάθλιψη. Η μητέρα μου μού έφερνε το γάλα μου στο κρεβάτι. Ενηληκιώθηκα μέσα σε ένα βράδυ. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή το 2018 μέσα σε οκτώ χρόνια από το θάνατο της μαμάς. Δεν είχε τίποτα. Μιλούσαμε, γελούσαμε κι έπαθε ανακοπή καρδιάς. Σοκ! Μια παγωμένη αίσθηση.

Ήμουν στο Δελφινάριο, Κυριακή ήταν θυμάμαι και την επόμενη ημέρα θα έφευγα για την Τζιά. Ο πατέρας μου, σαν να προαισθανόταν ότι θα πεθάνει, μου έλεγε στο τηλέφωνο ότι η ζωή κάθε ανθρώπου κρέμεται από μια κλωστή αλλά ο θάνατος δεν φοβίζει… Και μου έλεγε ότι οι γονείς πάντα προσέχουν τα παιδιά τους από τον ουρανό. Είπα από μέσα μου «μα τι μου λέει;» Την επόμενη το μεσημέρι τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο στη δουλειά του αλλά δεν απαντούσε. Τότε με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Ο πατέρας σου έφυγε». Ύστερα κι από αυτό το χτύπημα της μοίρας είχα παραιτηθεί από όλα. Ζούσα μέσα στη μελαγχολία, άρχισα τη ψυχοθεραπεία πάλι γιατί έκανα πολύ άσχημες σκέψεις. Είχα κατάθλιψη. Όλα ήταν μαύρα. Καθόμουν μέσα στο σπίτι κλεισμένη. Όταν πέθανε η μάνα μου, έλεγα «τουλάχιστον ότι και να σου συμβεί τώρα, έχεις τον μπαμπά σου να σε βοηθήσει». Με το που «έφυγε» κι ο μπαμπάς μου, είπα: «Και τώρα πάτησε στα πόδια σου γερά, Χριστιάνα».

Χριστίνα καρνέζη

Οι δηλώσεις της Χριστιάνας Καρνέζη για τα περιστατικά βίας που έχει ζήσει

Η Χριστιάνα Καρνέζη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε.

Το μοντέλο αποκάλυψε τη βία που ασκούσε ο πατριός της στη μητέρα της αλλά και το ότι είχε συμμετάσχει κρυφά από τον πατέρα της στα καλλιστεία από τα οποία αναδείχθηκε τελικά “Σταρ Πελοπόννησος”.

«Η μητέρα μου είχε ξαναπαντρευτεί και είχαμε περιστατικά βίας. Γυρνούσα από το σχολείο κι έβλεπα τη μητέρα μου με μώλωπες. Υπήρχε ένα άσχημο κλίμα με τον πατριό μου. Οι αδελφές μου, επειδή έλειπαν από το σπίτι γιατί είχαν φύγει, ήξεραν, αλλά φοβόμασταν να μιλήσουμε γιατί απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει.

Δεν είχα πει στον πατέρα μου τι συμβαίνει γιατί φοβόμουν ότι θα με έπαιρνε από τη μητέρα μου και μπορεί να τη σκότωνε ο σύντροφός της», είπε συγκινημένη η Χριστιάνα Καρνέζη.

Για την εμπειρία της στα Καλλιστεία “Σταρ Πελοπόννησος”, η Χριστιάνα Καρνέζη είπε: «Πήγα κρυφά από τον πατέρα μου, τη μητέρα μου την είχα χάσει τότε. Πήγα με άλλο όνομα, βγήκα Σταρ Πελοπόννησος και ο μπαμπάς μου το έμαθε από τις εφημερίδες. Μου είχαν πει κάποτε ότι είμαι υπερβολικά χοντρή για πασαρέλα, ήμουν 55 κιλά τότε».