Χαρές για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ασία

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χαρές για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ασία

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός Ελλάδας για τα γυρίσματα του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού που παρουσιάζει, το Asia Express, στο οποίο πρόσφατα υπήρξαν κάποιες ανακατατάξεις στα ζευγάρια, και σήμερα είναι τα γενέθλια του και θα αναγκαστεί να τα γιορτάσει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως και τη σύντροφό του.

Όμως, οι συνεργάτες του δεν τον ξέχασαν και έτσι ο παρουσιαστής έζησε για πρώτη φορά τα γενέθλια του σε μια ξένη χώρα με απίστευτα φιλόξενους ανθρώπους. Ο Πέτρος, ο οποίος είναι αρκετά ενεργός στα social media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, έτσι και σήμερα έδειξε στους διαδικτυακούς φίλους του πώς τον γιόρτασαν στην Ασία. σίγουρα τα φετινά του γενέθλια θα του μείνουν αξέχαστα. Η ανάρτηση συνοδευόταν< από την εξής χαρούμενη λεζάντα:

«Πρώτη φορά στη ζωή μου γιορτάζω τα γενέθλια μου μακριά από τα παιδιά μου. Φρόντισαν όμως κάποιοι να τα κάνουν αξέχαστα. Εκατό πανέμορφα παιδάκια σε ένα νηπιαγωγείο στο Λάος, χωρίς να με γνωρίζουν και με τη μυστική καθοδήγηση της φανταστικής παραγωγάρας του Asia Express, μου τραγούδησαν το Happy Birthday και με βούρκωσαν από συγκίνηση.

Νωρίτερα το "αστέρι" της ζωής μου είχε φροντίσει οι τούρτες και οι εκπλήξεις να έρχονται απανωτές. Το 44 είναι το τυχερό μου νούμερο όμως δεν έχω τίποτα παραπάνω να ευχηθώ. Με αγαπάνε και αυτό μου είναι αρκετό για δυο ζωές. #birthday #44 #asiaexpress #AsiaExpressGR #surprise»

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη

Δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του, που αναγκάστηκε να περάσει μακριά της τα γενέθλιά του

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ένα αρκετά ενεργό πρόσωπο καθώς καθημερινά κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές του STAR με την εκπομπή «Ο τροχός της τύχης» όπου σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης καθώς χαρίζει άπλετο γέλιο με το απολαυστικό του χιούμορ.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική του ζωή καθώς ελάχιστες φορές τον έχουμε δει να μιλάει για εκείνη.

Βέβαια, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται να είναι αρκετά ερωτευμένος καθώς βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση με την Katrin Ladose, η οποία κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής. Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Πέτρος Πολυχρονίδης με την σύζυγό του

Πολυχρονίδης με την σύζυγό του

Αποκλειστική φωτογραφία του Πολυχρονίδη με την σύζυγό του