Αναταραχές και αναταράξεις στο Asia Express - Ανακοινώθηκαν οι αντικαταστάτες του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναταραχές και αναταράξεις στο Asia Express - Ανακοινώθηκαν  οι αντικαταστάτες του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τους παίκτες του «Asia Express» να αναχωρούν για την πρώτη τους στάση που είναι η Καμπότζη, ωστόσο ήδη το πρώτο ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να επιστρέψει και πάλι στα πάτρια εδάφη. Ο λόγος φυσικά για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Τι λες τώρα» το ζεύγος αποχώρησε τις τρεις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, καθώς αναγκάστηκαν να κοιμηθούν παρέα με… κατσαρίδες και άλλα έντομα. Έτσι, την θέση τους θα τις τρεις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, καθώς αναγκάστηκαν να κοιμηθούν παρέα με… κατσαρίδες και άλλα έντομα.

Από την άλλη, η Μαρία Ηλιάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει ακόμη πως και ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια έχουν αποχωρήσει από το “Asia Express”, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το Asia Express

Η Μπεζάν αποχαιρετά τον Παππά λίγο πριν φύγει για Αsia Express

Η Άννα Μπεζάν βιώνει μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη για εκείνη περίοδο μιας και ετοιμάζεται σιγά σιγά να φέρει στη ζωή το παιδάκι της με μπαμπά αυτού, τον Δημήτρη Παππά. Το μοντέλο παρ΄ όλο που είναι σε μια φάση, που χρειάζεται βοήθεια βρέθηκε την Τρίτη 10/5 στο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό να αποχαιρετήσει τον άντρα της, που φεύγει..

Έχει γίνει γνωστό πως η Χριστίνα Παππά μαζί με τον γιο της θα συμμετέχουν στο Asia Express και θα είναι σίγουρα ένα από τα ζευγάρια, που θα μας απασχολήσουν. Η μέλλουσα μανούλα θα κάνει υπομονή λοιπόν και για την ώρα θα βλέπει τον καλό της από την τηλεόραση μέχρι να έρθει η ώρα, που θα γυρίσει και θα γίνει και ο προγραμματισμένος τους γάμος.

Η Άννα Μπεζάν στο αεροδρόμιο για να χαιρετήσει τον Δημήτρη Παππά

Άννα Μπεζάν