"Το καλοκαίρι θα γίνει πολιτικός..." - Ανακοινώθηκε ο γάμος στην κάμερα του Happy Day

Όλες οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή στην εκπομπή Happy Day. Γλυκιά εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον καλό της με πολιτικό γάμο παρόλο που δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση.

Αυτή η εγκυμονούσα ανακοίνωσε στο Happy Day τον γάμο της

Ο λόγος για την Άννα Μπεζάν η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι (δείτε το φύλο) με τον Δημήτρη Παππά, γιο της επιχειρηματία, Χριστίνας Παππά.

«Mου έχει στοιχίσει αυτή τη σεζόν που δεν κάνω σίριαλ αλλά χαλάλι. Οι φωτογραφίσεις είναι πιο ξεκούραστες» είπε.

«Έχω κάτι χαρούμενες ορμόνες που αγαπάω όλον τον κόσμο, είμαι πανηγύρι μόνη μου. Το καλοκαίρι σίγουρα θα γίνει πολιτικός γάμος αλλά δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Θέλω να κάνει την πρόταση όπως νιώθει ο Δημήτρης. Είμαστε και οι δύο πρακτικοί άνθρωποι αλλά θέλουμε να το κάνουμε σωστά οπότε θα γίνει όπως πρέπει και όταν πρέπει, ανάλογα και με τους χρόνους του Δημήτρη» εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της.

Οι σχέσεις που διατηρεί η Άννα Μπεζάν με την πεθερά της

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Χριστίνα Παππά, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στο εγγονάκι που περιμένει, τους θαυμαστές που τελικά ήταν κλέφτες, αλλά και την πρόταση που είχε να κάνει καριέρα στο Παρίσι.

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, γρήγορο, ξαφνικό διότι και για τον Δημήτρη και για την Άννα θέλω το καλό τους, αλλά τώρα που αρχίζω και το συνειδητοποιώ είναι υπέροχο. Σκεφτόμουν, όμως, άντε με το καλό να γεννηθεί, να το έχω στην αγκαλιά μου, να το φυλάω κι εγώ… Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου», αποκάλυψε.