Στιγμές ευτυχίας για τη Δανάη Μπάρκα - «Λιώνει» με τη βαφτισιμιά της

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας για τα γενέθλια της μικρής

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Δανάη Μπάρκα - «Λιώνει» με τη βαφτισιμιά της

Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της, όπως αυτή η υπέροχη με μαγιό δίπλα στη πισίνα.

Χθες, Παρασκευή 3/6 φαίνεται να είναι μία σημαντική μέρα για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία ανέβασε ένα ποστ και μερικά στορι αγκαλιά με το βαφτιστήρι της, το Θαλασσάκι της, όπως πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της φίλους, για να την τιμήσει. Η μικρή φαίνεται πως είχε γενέθλια ενός έτους και η όμορφη παρουσιάστρια της ευχήθηκε χρόνια πολλά. Η Δανάη φαινόταν απίστευτα χαρούμενη και δεν την άφηνε από τα χέρια της. Η δημοσίευση συνοδευόταν με την εξής λεζάντα:

«Θαλασσάκι μου,χρόνια σου πολλά. Δεν ξέρω τι ευχή να σου δώσω, το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι ότι θα είμαι δίπλα σου μια ζωή με μια μεγαληηη ανοιχτή αγκαλιά για να έχεις στα εύκολα και στα δυσκολα.

Όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν και πάντα να είσαι γύρω από ανθρώπους που ξέρουν να αγαπάνε !
Σε λατρεύω και είσαι η πιο ομορφη αγκαλιά του κόσμου (μου)
@giannisgaitanaros @nikodimi σας ευχαριστώ γι αυτό το δωρο!
Να χαιρόμαστε το παιδί μας »

Οι αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα με τη μικρή

Προχθές, Πέμπτη 2/6 γιόρταζε και ένας ακόμη δικός της άνθρωπος και του ευχήθηκε με το δικό της μοναδικό τρόπο

Μπορεί ο Άρης Καβατζίκης να βρίσκεται δεύτερη ημέρα εκτός εκπομπής «Πάμε Δανάη» (δείτε εδώ τον λόγο), ωστόσο τα ευχάριστα νέα αλλά και οι εκπλήξεις δεν θα έλειπαν από την προχθεσινή (2/6) εκπομπή καθώς ο Τίμος Ζαχαράτος έχει τα γενέθλιά του.

Συγκεκριμένα, τόσο η Δανάη Μπάρκα, όσο και οι συνεργάτες της δεν δίστασαν να του ευχηθούν on air. Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA ανέφερε: «Παιδιά έχουμε χαρές στο σπίτι μας, γιορτάζει το σπίτι μας, γιορτάζει ο κόσμος όλος. Να σε χαιρόμαστε, χρόνια πολλά ό,τι επιθυμείς να είσαι γερός δυνατός και ευτυχισμένος και να με θες μέχρι να πεθάνεις».

Οι τρυφερές ευχές της Δανάης Μπάρκα στον Τίμο Ζαχαράτο