Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα της εκπομπής Open Weekend

Θα γίνει μπαμπάς πολύ γνωστός τραγουδιστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα της εκπομπής Open Weekend

Μια πάρα πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Open Weekend. Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτα του.

Πολύ γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως είχε βιώσει bullying, θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Αυτός ο τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς σύμφωνα με το Open Weekend

Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους. Η απόκτηση ενός παιδιού ήταν κάτι που το ζευγάρι ήθελε πολύ μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Χρίστος Αντωνιάδης θα γίνει πατέρας

Οι αποκαλύψεις του Αντωνιάδη για τα όσα έχει βιώσει με εμμονικές θαυμάστριες

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας 24/1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ανταγωνισμό που βίωσε στις πίστες, για τους λόγους που έφυγε από το τραγούδι αλλά και τις εμμονικές θαυμάστριες που είχε στο παρελθόν.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το “Δεν τρέχει τίποτα”. Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα και είναι μπαλάντα. Αν και σπάνια βγάζω μπαλάντες, μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι και μπήκα στον πειρασμό», είπε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Αλίμονο, βίωσα ανταγωνισμό, σε βαθμό που ενοχλεί. Ένας λόγος που είχα σταματήσει ήταν αυτός. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνα, κάθε βράδυ σε ένα μαγαζί με το που έβγαινα δεν άκουγα, άρχισα να έχω πρόβλημα στη φωνή μου. Μπαίνει ο ηχολήπτης να δει τους ενισχυτές, και είχαν βάλει κάποιες κοπέλες καρέκλες και τραπέζια για να φτάσουν τους ενισχυτές ήχου, για να με χαμηλώσουν την ώρα που θα βγω. Αυτές ήταν τελευταίες και καταιδρωμένες, όπως κι έμειναν σε όλη τους τη ζωή», δήλωσε για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στο παρελθόν και συμπλήρωσε:

«Τα παράτησα. Κάπου ίσως είχα βαρεθεί, δεν είχα τις κατάλληλες προτάσεις. Και έτσι για μια δεκαετία δεν ασχολήθηκα. Έκανα μια εταιρία και απεξαρτήθηκα από τη νύχτα. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μπορώ να έχω μία ασφάλεια».

Για τις εμμονικές θαυμάστριες του ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Είχα εμμονική θαυμάστρια, 2 με 3 φορές έχει τύχει, και σε βαθμό που πήγα στην αστυνομία! Έστελνε μηνύματα συνέχεια. Είχα ένα φλερτ με την κόρη της και όταν σταμάτησε αυτό μου την “έπεφτε” και η μάνα. Κάποια στιγμή κατέληξα στην αστυνομία για να της κάνουν μια παρατήρηση».