«Τα παιδιά ζήτησαν να...» - Ο Μαραντίνης μίλησε για την συνεπιμέλεια μετά το χωρισμό από τη Χρηστίδου

«Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά ζήτησαν να...» - Ο Μαραντίνης μίλησε για την συνεπιμέλεια μετά το χωρισμό από τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του. Οι δυο γιοι του που απέκτησε από το γάμο του με την Σίσσυ Χρηστίδου είναι η μεγάλη του αδυναμία και προσπαθεί όσο και όπως μπορεί να είναι στο πλευρό τους.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση, ενώ αποκάλυψε πως τα παιδιά ήταν εκείνα που ζήτησαν να έχουν συνεπιμέλεια οι γονείς, δηλαδή να μένουν μισές ημέρες στο σπίτι του και μισές στο σπίτι της μητέρας τους.

Η εξομολόγηση του Μαραντίνης για τα παιδιά και την συνεπιμέλεια με την Χρηστίδου

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», είπε αρχικά.

«Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητά και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

Όσον αφορά την συνεπιμέλεια: «Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους».

Να σημειωθεί πως ο Θοδωρής και η Σίσσυ έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια είχε κάνει μια πολύ χιουμοριστική αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της.

«Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 ο ταλαντούχος frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, που πρόσφατα πραγματοποίησε ταξίδι με την Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά τους, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη και μίλησε έξω από τα δόντια για πολλά θέματα, μεταξύ άλλων και για ένα που αποτελεί ταμπού για πολλούς μέχρι και σήμερα, αυτό της ψυχοθεραπείας.

«Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπε έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα»

«Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρω ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα».