«Όλο αυτό όμως είναι παγίδα γιατί...» - Ο Σάββας Κάλφας εξομολογείται για τη ζωή μετά το Survivor

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Όλο αυτό όμως είναι παγίδα γιατί...» - Ο Σάββας Κάλφας εξομολογείται για τη ζωή μετά το Survivor

Ο Σάββας Κάλφας, μετά την αποκάλυψή του με ποιον παίκτη πήγε να πιαστεί στα χέρια στο Survivor, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και στη Βίκυ Δέτσικα και μίλησε μεταξύ άλλων και για το Survivor, τη ζωή του μετά το ριάλιτι, αλλά και τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Πέτσα.

Οι δηλώσεις του Σάββα Κάλφα για τη ζωή μετά το Survivor

«Η ζωή μου μετά το Survivor είναι ωραία, μου πήρε λίγο χρόνο να συνέλθω, αλλά δεν έχει αλλάξει. Είχα πάντα στο μυαλό μου να ανοίξω το δικό μου γραφείο σαν ψυχολόγος. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου προτεραιότητα έχει η γιόγκα. Ο Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος που σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των άλλων πολύ καλά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι κανονικός ριάλιτερ», είπε αρχικά ο Σάββας Κάλφας.

Ο Σάββας Κάλφας είπε στη συνέχεια: «Είναι διαφορετικό να παραβιάσεις έναν κανόνα για να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου από το να μπεις και να δεις τις συνεντεύξεις των συμπαικτών σου. Δεν έχω μιλήσει με τη Σοφιάνα από τότε που γύρισε, έπαιξε το παιχνίδι πονηρά. Οι νέοι παίκτες μας μετέφεραν τα νέα από τον έξω κόσμο. Όλο αυτό όμως είναι παγίδα γιατί αυτός που στα μεταφέρει μακροπρόθεσμα θα γίνει αντίπαλός σου».

Η αντίδραση του Σάββα Κάλφα για τα κλάματα της Στέλλας στο Survivor 5

Τα ευτράπελα και οι εντάσεις στο Survivor 5 είναι κάτι που δεν σταματάει να συμβαίνει συνεχώς στον Άγιο Δομίνικο καθώς οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/5 είδαμε την Στελλά Ανδρεάδου σε ένα πρωτοφανές για τη συμπεριφορά της ξέσπασμα.

Η κοπέλα με αφορμή την ασυλία που κέρδισε θα έπρεπε να βγάλει έναν παίκτη στον τάκο και από ξεκίνησε η πίεση στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Την σκηνή αυτή δεν άντεξε να μην σχολιάσει ο πρώην συμπαίκτης της, Σάββας Κάλφας ως καλεσμένος στο Love it την Πέμπτη 19/5, ο οποίος λυπήθηκε πάρα πολύ που είδε μια τόσο ήρεμη κοπέλα να λυγίζει.