Survivor 5: Ποιος παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποιος παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία;

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν στο αποψινό (17/5) επεισόδιο του Survivor 5 η Μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα η Κόκκινη να αναγκαστεί να ψηφίσει έναν παίκτη από την ομάδα τους. Έτσι, μετά το τέλος του αγωνίσματος, ξανασυνάντησαν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση.

Η νίκη της Στέλλας στην ατομική ασυλία στο Survivor 5

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 είναι ραγδαίες καθώς μετά από την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λόγω υγείας, οι ισορροπίες στο ριάλιτι έχουν περάσει από 40 κύματα για τους παίκτες μιας και οι ομάδες έπρεπε να διαμορφωθούν εκ νέου.

Από την άλλη, οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς μιας και σας έχουμε ήδη το πρώτο όνομα το οποίο θα είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και σύμφωνα με το spoil που σας είχαμε κάνει νωρίτερα η Μπλε ομάδα είναι εκείνη η οποία κατάφερε να κερδίσει την Κόκκινη με αποτέλεσμα να είναι παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού.

Βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Πάμε τώρα στα σημαντικά...

Οι Κόκκινοι λοιπόν είναι εκείνοι οι οποίοι θα έρθουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, μιας και οι περισσότεροι έχουν έρθει αρκετά κοντά ο ένας με τον άλλον. Βέβαια, όταν αφορά την πολυπόθητη νίκη του Survivor, οι περισσότεροι έχουν δείξει πως είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, το όνομα που θα βγει από την κάλπη απόψε είναι αυτό του Τάκη, μια επιλογή αρκετά λογική.