«Σας κρατάμε σε μια αγωνία» - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά με διπλωματικότητα στην πιθανότητα παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής

Οι δηλώσεις της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Σας κρατάμε σε μια αγωνία» - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά με διπλωματικότητα στην πιθανότητα παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία είναι σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα(δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση), βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, όμως, δεν μπόρεσε να αποφύγει να απαντήσει σε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου για τις φήμες να είναι τηλεοπτική αντίπαλος της εκπομπής με την Κατερίνα Στικούδη στον ΑΝΤ1,όπως ακούγεται.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Είμαστε σε μια φάση συζητήσεων αυτή τη στιγμή. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, δεν έχουμε υπογράψει. Το θέλουμε πάρα πολύ, έχουμε δέσει με την Κατερίνα από την πρώτη στιγμή. Σας κρατάμε σε μια αγωνία αν θα είμαστε απέναντί σας. Είναι φανταστικό το κλίμα με όλη την ομάδα και μακάρι να ξεκινήσουμε. Αν είναι να γίνει τον Σεπτέμβρη θα δούμε. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, θα ξεκινάμε αργότερα» αποκάλυψε για τη ζώνη που θα εμφανίζονται.

Παναγιώταρου Στικούδη

Από την άλλη, η Στικούδη είχε κάνει και αυτή κάποιες δηλώσεις λίγες μέρες πριν

Το βράδυ της Τετάρτης 25/5 πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία ομορφιάς 2022, με καλεσμένους πολλούς celebrities. Ανάμεσα σε αυτούς η Στέλλα Μιζεράκη, που αποκάλυψε πως ξεκίνησε η δική της συμμετοχή και η Κατερίνα Στικούδη που μίλησε για την νέα της εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day, στην οποία μίλησε η τραγουδίστρια για την συμμετοχή της στα καλλιστεία.

«Ο θεσμός των καλλιστείων είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από εδώ ξεκίνησα άλλωστε το 2005 και ανοίχτηκε ένας δρόμος με πάρα πολλά πράγματα, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα. Αυτό που θυμάμαι από τα καλλιστεία που συμμετείχα εγώ ήταν ότι μου είχε κολλήσει το φόρεμα στο τακουνάκι και νευρίασα. Το τράβηξα λοιπόν από τα νεύρα μου και το φόρεμα φάνηκε ακόμα πιο εξαιρετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την μέλλον της στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα εκείνη απάντησε: «Αν δεν πέσει υπογραφή με τον ΑΝΤ1 δεν λέω απολύτως τίποτα. Προετοιμαζόμαστε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο μας θα γίνουμε φίλες. Δουλεύουμε πολύ, αλλά δεν έχουμε πει κάτι ακόμα επίσημο με το κανάλι».