«Δυστυχώς ήταν πολύ ...» - Η Γωγώ Τσαμπά εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στην κάμερα του Όλα Γκουντ

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δυστυχώς ήταν πολύ ...» - Η Γωγώ Τσαμπά εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της

Η Γωγώ Τσαμπά, η οποία πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη με μια επική ατάκα της, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή Όλα Γκουντ και στην Μαρία Βλάχου, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων και για την απώλεια του πατέρα της.

Οι δηλώσεις της Γωγώς Τσαμπά

«Τον έχω χάσει τον μπαμπά εδώ και 13 χρόνια. Κράτησα μια συμβουλή του, προχώρα μπροστά, δεν θα κατεβάζεις το κεφάλι, θα σέβεσαι τους ανθρώπους, θα κάνεις το σταυρό σου και θα δικαιωθείς. Μου το είπε 4 ημέρες, πριν φύγει από τη ζωή» είπε η Γωγώ Τσαμπά.

«Δυστυχώς ήταν πολύ ξαφνικό. Ο μπαμπάς μου ήταν καλά αλλά έτυχε αυτό το αναπάντεχο. Ένα βαρύτατο εγκεφαλικό αιμορραγικό και σε τέσσερις μέρες τον χάσαμε. Άρα κάτι ήξερε κι ένιωθε αυτός» πρόσθεσε η Γωγώ Τσαμπά.

Oι δηλώσεις της Γωγούς Τσαμπά που άφησαν άφωνους Σκορδά - Λιάγκα

H λαική και κατά τα άλλα αγαπημένη τραγουδίστρια, Γωγώ Τσαμπά αν και καθόλου εκκεντρική στις εμφανίσεις της, συχνά σοκάρει με τις δηλώσεις της! Στη συνέντευξή της στο Πρωινό του Αντ1 έκανε φανερή την αγάπη της για την Τραπ σκηνή.

Αν και κορίτσι των πανηγυριών η Γωγώ, τολμάει και αγαπάει και διαφορετικά είδη μουσικής. Κανείς δε θα περίμενε να ακούσει πως θα έβγαζε τραγούδι με τραπ παρεμβολές και όμως το ανακοίνωσε! Αφορμή ίσως, για όλο αυτό στάθηκε η αγάπη, που είχε για τον Madclip και συγκεκριμένα για το τραγούδι «κότερα».

Η Γωγώ Τσαμπά, στην αναφορά για το ανδρικό κοινό για άλλη μια φορά μας «κούφανε» καθώς έκανε γνωστό πως έχει υπογράψει σε πλάτη θαυμαστή αυτόγραφο! Παρ όλο που είναι ανοιχτή σε εκδηλώσεις αγάπης, η άποψη της για γνωριμίες μέσω reality show, όπως bachellor είναι πολύ συγκεκριμένη!

«Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε το καινούργιο μου τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τράπερ», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά. Έχει έρθει σε πανηγύρι ένας άνδρας, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να του υπογράψω αυτόγραφο στην πλάτη. Το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου και τον ευχαριστώ. Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι από εκεί και πέρα».