Παιχνίδια με τη μικρή - Ο Σάκης Τανιμανίδης «λιώνει» στο πλευρό της κόρης του

Δεν χορταίνει τις μικρές

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Παιχνίδια με τη μικρή - Ο Σάκης Τανιμανίδης «λιώνει» στο πλευρό της κόρης του

Ο απόλυτος χαζομπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης λατρεύει να περνάει χρόνο με τις κόρες του, γεγονός που είναι ξεκάθαρο από τις συχνές αναρτήσεις του στο Instagram. O πετυχημένος επιχειρηματίας και παρουσιαστής είναι αρκετά ενεργός στα social media αλλά ειδικά από τότε που απέκτησε στη ζωή τα δύο κοριτσάκια του με την Χριστίνα Μπόμπα, ο προσωπικός του λογαριασμός έχει κατακλυστεί από αυτές τις δύο μικρούλες(δείτε εδώ την τελευταία που κανουν μπανιο).

Το ζευγάρι κάνει πλέον μια διαφορετική ρουτίνα, που δε θυμίζει σε τίποτα με την προηγούμενη, που είχε. Η τελευταία ανάρτηση του Τανιμανίδη το Σάββατο 4/6 από τα παιχνίδια με την Αριάνα το αποδεικνύει για άλλη μία φορά. Ο μπαμπας Σάκης απο οτι φαινεται θελει να κανει μπασκετμπολίστρια την κόρη του και της μαθαίνει να βάζει καλάθια.

Η φωτογραφία συνοδευόταν από την αστεία λεζάντα:«Αριάνα Τζορντανίδη!»

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Όλοι μαζί πάνε οικογενειακώς εκδρομή

Το καλοκαίρι μπορεί να μπήκε και επίσημα εδώ και μερικές μέρες και οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν δίνοντας την αφορμή για ταξιδάκια. Έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα με την Σάκη Τανιμανίδη εκμεταλλεύτηκαν το σαββατοκύριακο, για να κάνουν μία εκδρομή σε κοντινό νησί με τα μωράκια τους, τις δίδυμες Φιλίππα και Αριάνα. και πολλές βουτιές.

Τα ταξίδια για τη Χριστίνα Μπόμπα αποτελούσαν πάντα μια αγαπημένη της συνήθεια και τώρα που στον κόσμο έχουν έρθει οι δυο κόρες της, αυτά έχουν αποκτήσει ένα άλλο νόημα. Πριν καλά καλά συμπληρώσουν τον έναν χρόνο ζωής έχουν ήδη κάνει μερικά οικογενειακά ταξίδια μιας και απ' ότι φαίνεται είναι αρκετά ήσυχες και καλόβολες.

Αφού λοιπόν είχαν ταξιδέψει με αεροπλάνο, ήρθε η ώρα των δυο κοριτσιών να μπουν για πρώτη φορά και σε πλοίο. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα, σήμερα Κυριακή 5/6 δημοσίευσε και ένα βίντεο στο instagram στο οποίο τη βλέπουμε την ώρα του ταξιδιού να κάθεται δίπλα στο παράθυρο του πλοίου έχοντας στην αγκαλιά της τα δυο της κορίτσια και να τους διαβάζει ένα παραμύθι. Η ανάρτηση συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Η πρώτη μας φορά στο πλοίο».