Με ασημί στενή τουαλέτα με ανοιχτό μπούστο η Μαρίνα Πατούλη - Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη για δουλειά

Άστραψαν όλα τα φλας πάνω της στην βράβευση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με ασημί στενή τουαλέτα με ανοιχτό μπούστο η Μαρίνα Πατούλη - Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη για δουλειά

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η Μαρίνα Πατούλη για επαγγελματικούς λόγους, αφήνοντας για λίγο πίσω της το κατάστημα που άνοιξε στην Μύκονο (δείτε το εδώ). Η επιχειρηματίας και πρόεδρος Unesco Βορείων Προαστίων, έδωσε το παρών σε εκδήλωση που διοργανώθηκε και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, στην Αμερική βρέθηκε μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης όπου βραβεύτηκε ως Πρόεδρος του SDG 17 Greece κ του Όμιλος για την Unesco Βορείων Προαστίων Αττικής από τον Γερουσιαστή Robert Menendez.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη όπως κάθε φορά ήταν κούκλα! Επέλεξε να φορέσει μια μάξι στράπλες ασημί τουαλέτα με ανοιχτό μπούστο και λουλούδια.

Με διαφορετικά μαλλιά και πιο μικρά χείλη - Πως ήταν όταν δίδασκε σε σχολεία

Η Μαρίνα Πατούλη έχει σπουδάσει φιλόλογος και κάποτε δίδασκε σε σχολεία. Μάλιστα, υπήρξε και καθηγήτρια της Κατερίνας Καινούργιου.

Θέλοντας λοιπόν, να ευχηθεί στα παιδιά καλή επιτυχία για τις εξετάσεις που έχουν ξεκινήσει, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν δασκάλα και έκανε μάθημα στους μαθητές.

«Από σήμερα ένας προσωπικός αγώνας για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην ανώτατη εκπαίδευση μπαίνει στην τελική ευθεία του. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που μέσα από τον στίβο των πανελλαδικών εξετάσεων θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή βάζοντας τα θεμέλια για την κατάκτηση νέων στόχων στο πλαίσιο μιας ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.

Πρόκειται για μια πρόκληση ζωής, ένα πεδίο διάκρισης που ανοίγει νέους δρόμους γνώσης και εμπειριών. Όλοι εμείς, οι δικοί τους άνθρωποι, οι καθηγητές τους είμαστε στο πλευρό τους, μοιραζόμαστε τις αγωνίες τους, την υπερηφάνεια και τη χαρά για τις επιτυχίες τους, αγωνιζόμαστε μαζί τους για ένα μέλλον με καλύτερες προοπτικές», έγραψε χαρακτηριστικά και όπως θα δείτε μπορεί να μην διαφέρει πάρα πολύ εμφανισιακά τότε με σήμερα, ωστόσο έχει πιο κοντά μαλλιά και μικρότερα χείλη, αφού τότε δεν ήταν της μόδας το υαλουρονικό αλλά το περίγραμμα.