Εξελίξεις με το Open Weekend της Τσολάκη - Τι συμβαίνει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το Open Weekend της Τσολάκη - Τι συμβαίνει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η εκπομπή Open Weekend πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο «Ανοιχτό Κανάλι», μιας και πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο κατάφερε να κερδίσει ένα κομμάτι του κοινού απέναντι σε πολύ δυνατές εκπομπές.

Η Ελένη Τσολάκη, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε πως περιμένει πώς και πώς τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως ιδανικά θα ήθελε να έχει στο πλευρό της όλη την ομάδα της, αφού δέθηκαν πολύ.

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να μην υπάρξει καμία αλλαγή γιατί με τα παιδιά δεθήκαμε πάρα πολύ, είμαστε παρέα και αυτό καταφέραμε να το εισπράξει ο κόσμος. Όταν σου συμβαίνει δεν το χαλάς», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι συμβαίνει όμως με το Open Weekend και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

Λίγο μετά την Ελένη Τσολάκη, και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το Open Weekend.

«Η εκπομπή θα συνεχίσει, εμείς δεν ξέρουμε. Καλό είναι να είναι ευχαριστημένη η Ελένη. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την Ελένη. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω, συζητάω κάποια πράγματα, η Ελένη είναι μέσα στην καρδιά μου. Δόξα τω Θεώ κάνουμε συζητήσεις και με άλλα κανάλια. Η αγάπη μας είναι προς την Ελένη και το Οpen αλλά το συζητάμε» είπε χαρακτηριστικά από τη μεριά του.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πάνε και τόσο καλά στην προσωπική ζωή του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/6) η Στεφανία Γκουρνέλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στους λόγους που τους οδήγησαν στο να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα πριν από λίγες μέρες και μάλιστα είχε αναλάβει την ευθύνη για τον χωρισμό (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλίνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο.

Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού.

Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», είπε χαρακτηριστικά.