Βάφτιση υπερπαραγωγή για το γιο της Βίκυ Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Μονακό

Ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βάφτιση υπερπαραγωγή για το γιο της Βίκυ Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Μονακό

Ιδιαίτερη η συγκεκριμένη περίοδος για την Βίκυ Καγιά, μιας και όπως φαίνεται αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο και συναισθηματικά και κυριολεκτικά για εκείνη αφού εκτός από τον νέο κύκλο του GNTM που ξεκινά, το κορυφαίο μοντέλο και παρουσιάστρια (δείτε εδώ το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα) βαφτίζει το γιο της σήμερα 6/6! Ο μικρός Κάρολος - Ηλίας λοιπόν θα βαφτιστεί και επίσημα σε έναν ονειρικό προορισμό που αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Happy Day!

Βαφτίζει το γιο της η Βίκυ Καγιά στο Μονακό!

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς λοιπόν σήμερα Δευτέρα 6/6 βρίσκονται στο Μονακό μιας και εκεί ζει μόνιμα ο νονός του γιου τους, ενώ το πάρτι για το ευτυχές γεγονός θα είναι στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς της οικογένειας για να γιορτάσουν όλοι μαζί την βάφτιση του παιδιού!

Λίγες μέρες πριν ωστόσο γιόρτασαν και τα γενέθλια της Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά, την οποία φέτος θα απολαύσουμε πίσω στο GNTM 5 μιας και επιστρέφει, πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 25/5 έκανε μία ανάρτηση για την κορούλα της Μπιάνκα, η οποία έκλεισε τα 7, και η παρουσιάστρια δημοσίευσε τις πιο γλυκιές και συγκινητικές ευχές για εκείνη, μέσα από μία σειρά με φωτογραφίες της.

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες εκείνης και της κόρης της και κυριολεκτικά "λιώσαμε" καθώς η μία φωτογραφία ήταν καλύτερη από την άλλη! Η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά έγραψε κάτω από τη δημοσίευση: «Happy 7th birthday to our favorite girl! If you can dream it you can do it! May you have a day full of laughter,happiness and joy!! We love you always and forever! »