Μείον 35 κιλά η Βουλίτσα από την Μουρμούρα - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Κοκκίδου

«Σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα, αλλά έχω βάλει προσωρινά ένα φρένο...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μείον 35 κιλά η Βουλίτσα από την Μουρμούρα - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Κοκκίδου

Η Ελένη Κοκκίδου είναι το τρανό παράδειγμα του "αν θέλω κάτι πολύ μπορώ να τα καταφέρω". Έβαλε στόχο να χάσει κιλά και κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω της τα 35, ενώ σκοπεύει να χάσει και τα υπόλοιπα που την ταλαιπωρούν.

Η Βουλίτσα από την σειρά Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα (δείτε ποιο θα είναι το μέλλον της), παραχώρησε συνέντευξη στο 7ΜέρεςTV και μίλησε για την απόφαση της να αδυνατίσει.

Η αποκάλυψη της τηλεοπτικής Βουλίτσας για τα κιλά της

Καταφέρατε να χάσετε πολλά κιλά. Χρειάστηκε μεγάλη πειθαρχία;

Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να ξεφορτωθώ το έρμα -όπως τα πλοία-, για να μπορέσω να προχωρήσω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν η ανάγκη μου για το φαγητό.

Έχω βιώσει και εγώ το bullying, και το body shaming... Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Έχασα 35 σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα, αλλά έχω βάλει προσωρινά ένα φρένο.

Ελένη Κοκκίδου Μην αρχίζεις την μουρμούρα κιλά

Η περιπέτεια που πέρασε η Ελένη Κοκκίδου με την υγεία της

Πώς περάσατε στην πανδημία;

Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για εμένα αυτό ήταν πολύ περίεργο έως κι ανακουφιστικό. Μετά από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, έπεσαν οι ρυθμοί μου, έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Δεύτερη καραντίνα δεν έζησα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία αλλά πλέον όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία σου ήταν άσχημη.

undefined

Όλο αυτό μου επανέφερε μνήμες από μια τραυματική εμπειρία που είχα στα 40 μου, όταν είχα πάθει βαριά πνευμονία. Ξύπνησα τότε στην εντατική, χωρίς να έχω καταλάβει πότε έγινε, ούτε πως έφτασα εκεί. Ευτυχώς, ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου. Γενικώς όλο αυτό που βιώσαμε ήταν πολύ μεγάλο σοκ από όπου και να το πάρεις. Δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο. Για αυτό ευγνωμονώ τον Θεό για τη «Μουρμούρα». Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση, ήταν η διέξοδός μου.