Εξελίξεις με την σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα - Η απόφαση του ALPHA

Θα συνεχιστεί για 10η σεζόν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα - Η απόφαση του ALPHA

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα, η οποία για 9 συνεχόμενες σεζόν μας κρατά παρέα τα απογεύματα.

Το μέλλον της Μουρμούρας στον ALPHA

Σύμφωνα με την Real, η Μουρμούρα πρόκειται να συνεχίσει για 10η σεζόν και χωρίς απώλειες. Παρά τις φήμες για πιθανή αντικατάσταση και αποχώρηση ενός εκ των ζευγαριών, η Μουρμούρα αναμένεται να συνεχίσει με πλήρη απαρτία.

Εξελίξεις με την σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Η παραγωγή βρίσκεται σε τελική φάση συζητήσεων με τους ηθοποιούς των τεσσάρων ζευγαριών, που συμφώνησαν να παραμείνουν σε καθεστώς... Μουρμούρας για μια χρονιά ακόμα.

Το μόνο που υπολείπεται είναι να πέσουν οι υπογραφές για τον Μηνά και την Βούλα (διαβάστε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελένης Κοκκίδου), τον Ηλία και την Καίτη, την Ξένια και τον Μπάμπη και τον Άγγελο και τη Βέλη.

Αντώνης Αντωνίου: Αποκαλύπτει για το σίριαλ - «Δύσκολα μπορείς να...»

Τον ηθοποιό Αντώνη Αντωνίου στο «Πάμε Δανάη» είδαμε την Τρίτη 15/2 να σχολιάζει για το σίριαλ Μην αρχίζεις την μουρμούρα και για την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο.

Ο τηλεοπτικός Μηνάς του σίριαλ του Alpha, ζευγάρι με τη Βούλα μας έχει κάνει πολλά βράδια παρέα, απολαμβάνοντας την γλυκιά γκρίνια του ζευγαριού. Οι δύο είναι ζευγάρι και στη ζωή και ίσως γι αυτό κατάφεραν να αποδώσουν με τόση αμεσότητα τη σχέση αυτή (δείτε τι είχε πει με αγάπη για τη γυναίκα του ο ηθοποιός).

Τα χρόνια που μετράει ο ηθοποιός στο χώρο είναι πολλά, με μια μακρά εμπειρία, που έχει να μαρτυρά πολλές ιστορίες θεάτρου!

«Συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου, έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, αλλά υπάρχει κοινός στόχος και αγάπη για το θέατρο. Χάρηκα πολύ όταν η κόρη μου μού είπε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο. Είμαι περήφανος για τη Μιχαέλα, αλλά και για τις άλλες κόρες μου.

Η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έχει αγαπηθεί από το κοινό, δύσκολα μπορείς να την εγκαταλείψεις. Παράλληλα με τις σπουδές μου δούλεψα οικοδομή και έφτιαχνα κοσμήματα που τα πούλαγα, έπρεπε να επιβιώσουμε», είπε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου.

Για την ταινία «Παραγγελιά», ο Αντώνης Αντωνίου είπε: «Διεκδίκησα το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή στην Παραγγελιά. Όταν ο Παύλος Τάσσιος μού έδωσε το σενάριο ξετρελάθηκα. Μου λέει “σου έχω ένα πολύ καλό ρόλο, τον φίλο του Κοεμτζή”. Του λέω… στοπ! Εγώ θα τον κάνω! Μου λέει “δεν γίνεται, δεν μπορείς”, ήθελε έναν πρωταγωνιστή φίρμα και προόριζε το ρόλο για τον Νίκο Κούρκουλο.

Και για καλή μου τύχη ο Κούρκουλος αρνήθηκε, λέγοντας “εγώ δεν παίζω αυτόν τον εγκληματία”. Μετά πρότεινε το ρόλο και στον Νίκο Ξανθόπουλο, αλλά δεν τα βρήκανε. Και απλώς μια μέρα με πήρε και μου είπε “ετοιμάσου να κάνουμε δοκιμαστικό”. Και κάνουμε τη σκηνή που τον πυροβολούν οι αστυνομικοί και τον πιάνουν. Είδε τη σκηνή, του άρεσε και έτσι πήρα το ρόλο».

«Από τις σειρές που έχω κάνει ξεχωρίζω τους Ψίθυρους Καρδιάς, τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά και τις σειρές με τον Κοκκινόπουλο. Τα γυρίσματα στους Ψίθυρους στα Άνω Λιόσια ήταν περίεργα με τους τσιγγάνους», είπε επίσης ο Αντώνης Αντωνίου.