''Πόσο ανόητη είσαι λέω, αυτή τη φορά θα την πάω στη γωνιά...'': Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα στην κάμερα του «Happy Day»

Για ποια γυναίκα μίλησε έτσι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πόσο ανόητη είσαι λέω, αυτή τη φορά θα την πάω στη γωνιά...'': Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα στην κάμερα του «Happy Day»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα και το απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 6/6. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έντονο ύφος και σε ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ εκείνης και μιας θαυμάστριας, το οποίο την έκανε έξω φρενών.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα στις μεγάλες αποκαλύψει, αφού και πριν δύο εβδομάδες είχε μιλήσει για μια μεγάλη προδοσία που βίωσε(δείτε αναλυτικά τι δήλωσε).

Σε ποια αναφέρθηκε με αυτά τα λόγια η Βάνα Μπάρμπα;

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια θαυμάστριά της που ερχόταν κατ’ εξακολούθηση κάτω από το σπίτι της. Τόνισε πως «με την κυρία αυτή έκανα ένα μεγάλο λάθος. Προσπάθησα να είμαι λίγο ευγενής και να της πω «μη κορίτσι μου» και μου ζήτησε συγνώμη. Λάθος! Θέλω να το πω και στον κόσμο αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει όλοι να είμαστε κάθετοι. Είναι δηλαδή τραγικό, με ταλαιπωρεί διπλά».

Και συμπλήρωσε:

«Με ταλαιπωρεί και τώρα θα την πάω στη γωνία! Όπως της αξίζει, τελείωσε πια! Ένας άνθρωπος ο οποίος σου λέει «συγνώμη, δεν σε ξαναενοχλώ» και έρχεται κάτω από το σπίτι σου, σε ενοχλεί και τώρα έχω 100 τηλέφωνα … Πόσο ανόητη είσαι, λέω, που σκέφτομαι να της δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ένας μη λογικός άνθρωπος δεν ξέρεις τι θέλει από σένα».

«H κοπέλα αυτή ίσως χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης»

Η Βάνα Μπάρμπα, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό την Τρίτη 31/5, όπου αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βιώνει με μία θαυμάστρια, για την οποία έχει ξαναμιλήσει στην Γερμανού (δείτε εδώ τις δηλώσεις της). Η κοπέλα φαίνεται να την παρενοχλεί καθώς σε κάθε της βήμα βρίσκεται εκεί. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα. Το ίδιο τόνισε και η δικηγόρος της καθώς επιβάλλεται κάτι τέτοιο.

«Η συγκεκριμένη γυναίκα έχουν περάσει τα τέσσερα χρόνια που με παρενοχλεί. Η δικηγόρος μου είναι κάθετη ότι πρέπει να προχωρήσω στα ασφαλιστικά μέτρα. Είναι μια γυναίκα που ίσως χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι «δεν θα σας ξαναενοχλήσω ποτέ, θα υπογράψω ένα χαρτί και θα εξαφανιστώ» και είμαι σε ένα δίλημμα.

Δέχομαι 200 με 250 κλήσεις την ημέρα και στο κινητό και στο σταθερό. Πολλές φορές έρχεται με ένα μηχανάκι νύχτα κάτω από το σπίτι. Παίρνει τον πατέρα μου στο χωριό, παίρνει το παιδί μου», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Βανα Μπαρμπα θα καταθεσει ασφαλιστικα κατα stalker