Έβαλε «φωτιά» στο Instagram - Το μικροσκοπικό μπικίνι της Μπέτυ Μαγγίρα

Πολλές θα ζήλευαν το κορμί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλε «φωτιά» στο Instagram - Το μικροσκοπικό μπικίνι της Μπέτυ Μαγγίρα

Το θερμόμετρο έφτασε στα ύψη στην Αττική και οι κάτοικοι έτρεξαν σε παραλίες και πισίνες για να απολαύσουν τον ήλιο και να δροσιστούν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους και έριξε το Instagram.

Έβαλε φωτιά στο Instagram η Μπέτυ Μαγγίρα

Η παρουσιάστρια, που προσέχει πολύ την διατροφή της για να φιγουράρει με αυτό το καλλίγραμμο κορμί, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ενώ απολάμβανε τον ήλιο πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα.

Φαίνεται πως το καθημερινό απαιτητικό της πρόγραμμα δεν της αφήνει πολύ χώρο για ξεκούραση και τις στιγμές που μπορεί να ξεκλέψει για εκείνη είναι πολύτιμες και την κάνουν πιο δυνατή να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του OPEN.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Μπέτυ Μαγγίρα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα το πρωί της Πέμπτης 19/5 στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και αφορμή στάθηκε ένα βίντεο σχετικά με τη σημερινή μέρα που είναι μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Η Μπέττυ Μαγγίρα, όπως και η Δέποινα Βανδή πρόσφατα για τον ίδιο λόγο, συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της για όσα είδε και άκουσε.

H 19η Μαΐου αποτελεί μια σημαντική επέτειο για τον ελληνισμό: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπως αυτή καθιερώθηκε το 1994 με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων. Μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 οι Ελληνοπόντιοι, που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό τους στις 350.000!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής βρέθηκε στο σύλλογο Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας και ο πρόεδρος του συλλόγου συγκινημένος τόνισε: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα! Tιμούμε τους προγόνους μας…» και οι άνθρωποι που είναι γραμμένοι στο σύλλογο ανέφεραν συγκινητικές ιστορίες των συγγενών τους που έχουν ακούσει.