Με πορτοκαλί φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ - Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφη βάφτισαν το γιο τους

Οι πρώτες αναρτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με πορτοκαλί φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ - Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφη βάφτισαν το γιο τους

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους έζησαν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης. Το ζευγάρι βάφτισε το γιο του χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το μέρος του μυστηρίου, αλλά και ούτε η τοποθεσία. Ήθελαν να κρατήσουν κρυφό το όμορφο αυτό γεγονός και το κατάφεραν.

Όπως είδαμε από στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στα social media, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μελίνα Μακρή αλλά και φυσικά πρόσωπα του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος.

Δεν ήταν όμως μόνο ο μπέμπης που τράβηξε όλα τα βλέμματα, αλλά και η Κατερίνα Στικούδη. Η γλυκιά μανούλα, επέλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί μάξι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο και έδειχνε άκρως εντυπωσιακή.

Ο μικρός πήρε το όνομα Βύρωνας, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2021, περίπου τρία χρόνια μετά τον εντυπωσιακό γάμο του ζευγαριού στην Θεσπρωτία.

Οι αναρτήσεις από τα βαφτίσια του γιου Στικούδη - Σερίφη

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφη βάφτισαν το γιο τους

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφη βαφτίσια γιου

Οι αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

Μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκε την Κυριακή (29/5) η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Κατερίνα Στικούδη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδό τους) και τα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο.

Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».