Γενέθλια για τον Τάκη Ζαχαράτο - Η τούρτα που έσβησε στο Happy Day και η ηλικία του

Η ευχή του για τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον Τάκη Ζαχαράτο - Η τούρτα που έσβησε στο Happy Day και η ηλικία του

«Αμάρτησε μαζί μου και έλα» τραγουδά σήμερα το πρωί 6/6 ο Τάκης Ζαχαράτος από τον καναπέ του Happy Day, παρά την απώλεια που τον συγκλόνισε και ο λόγος για τόσα κέφια του είναι παραπάνω από εμφανής. Τα 52 έτη έκλεισε ο γνωστός showman σβήνοντας μια τούρτα υπερπαραγωγή που του προσέφερε η οικοδέσποινα, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γενέθλια για τον Τάκη Ζαχαράτο

«Σήμερα που έχω τα γενέθλια μου, λέω σε όλους τους τηλεθεατές να έχουν υγεία, αγάπη, φως, καλούς ανθρώπους γύρω τους με θετικότητα και που να μας υποστηρίζουν», ευχήθηκε εκείνος με το που εμφανίστηκε η τούρτα και έσβησε το ένα κεράκι που ήταν τοποθετημένο πάνω.

«Όλα τα καλά», του ευχήθηκε έπειτα η παρουσιάστρια.

Ο Ζαχαράτος σοκάρει με τα σχόλια που δεχόταν στο ξεκίνημα του

Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε την Τετάρτη 20/4 συνέντευξη στο Mega Καλημέρα μιλώντας εξομολογητικά. Ο ηθοποιός εκτός από την αναφορά στην τόσο φρέσκια απώλεια, που ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί μίλησε για τα σχόλια, που λάμβανε στην αρχή της καριέρας του.

Ο κωμικός εξήγησε πως επειδή ξεκίνησε σε μια πιο άγουρη σε σχέση με το σήμερα κοινωνία, δεχόταν πολλά και περίεργα σχόλια σχετικά με την τέχνη του. Τον αποκαλούσαν με όχι κολακευτικά σχόλια μέχρι που αποφάσισε πως δε θέλει να βάλει καμία ταμπέλα στον εαυτό του.

Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν “τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag Queen; Ηθοποιός;”. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δεν θέλω καμία ταμπέλα.

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει. Όμως, όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές, ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να πεις τώρα έχεις εμένα.

Αυτό προϋποθέτει μια προεργασία μέσα με τον εαυτό σου, με τους γονείς σου, με την ψυχή σου. Θέλει λίγο δουλίτσα», ανέφερε ο Ζαχαράτος για τον θάνατο του πατέρα του.

Ή να είσαι στη θέση του “θύματος” και να πεις “και γιατί να μου συμβεί”. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα, κρατάω τη δύναμη που είχε αυτός ο άνθρωπος. Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια και μέχρι να βρει αυτό μια ισορροπία, θέλει λίγο χρόνο», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος για την απώλεια του πατέρα του