Δεν ξεκολλούσε από πάνω του - Τα πρώτα αρετουσάριστα πλάνα της Ηλιάδη για μπάνιο με τον Αναστασιάδη

Full in love

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν ξεκολλούσε από πάνω του - Τα πρώτα αρετουσάριστα πλάνα της Ηλιάδη για μπάνιο με τον Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο αφού τόσο τα προσωπικά όσα και τα επαγγελματικά της πάνε πάρα πολύ καλά. Το καλοκαίρι έχει έρθει και η διάθεση όλων αλλά και της τραγουδίστριας είναι ανεβασμένη. Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο της φρόντισε να είναι πιο χαλαρό απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους στη θάλασσα.

Από την παρέα της δε μπορούσε να λείπει και ο καλός της, Γρηγόρης Αναστασιάδης, με τον οποίο όπως είδαμε και στα insta stories είναι αχώριστοι και φουλ ερωτευμένοι. Όσο για την φυσική κατάσταση της, τα λόγια είναι περιττά μιας και η πρώτη δημοσίευση με μαγιό έκανε φανερό πως είναι στα καλύτερα της και θα το αποδεικνύει για όλο το καλοκαίρι.

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη με μαγιό

Ηλιάδη πισίνα

Ηλιάδη μαγιό

Ηλιάδη - Γρηγόρης

«Αν η Αγγελική και ο Γρηγόρης κάνουν παιδί θα...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου την υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως ήταν λογικό η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό την είδαμε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» όπου τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτες της απασχόλησαν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την ίδια σχετικά για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με την Αγγελική Ηλιάδη σε περίπτωση που κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά πως:

«Είναι ακόμα (μαζί). Επίσης να ξέρεις εγώ το έκανα, εγώ θα το πάρω. Εγώ έκανα το κονέ, ωστόσο να ξέρεις είπα όταν κάποια στιγμή κάνω ένα δεύτερο παιδί να ξέρεις έχω κλείσει ήδη νονά όπου είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι».