Λίγα άφησε στην φαντασία μας - Με σιθρού θαλασσί κορμάκι στο κρεβάτι η Ελένη Φουρέιρα

Τι να λέμε τώρα είναι θεά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίγα άφησε στην φαντασία μας - Με σιθρού θαλασσί κορμάκι στο κρεβάτι η Ελένη Φουρέιρα

Δεν είναι η πρώτη φορά, και σίγουρα ελπίζουμε να μην είναι η τελευταία, που η Ελένη Φουρέιρα αποδεικνύει για ποιο λόγο εκτός από αγαπημένη καλλιτέχνιδα είναι και το απόλυτο είδωλο με όλη τη σημασία της λέξης! Η κορυφαία τραγουδίστρια "αναστάτωσε" ξανά το Instagram καθώς μετά την είδηση της κυκλοφορίας του άλμπουμ της με την απίστευτη φωτογραφία "ξαναχτυπά" με νέα φωτογραφία...

Οι φωτογραφίες της Φουρέιρα που έκαναν το κοινό να παραλύσει

Ότι και να βάλει της πάει, ότι και να τολμήσει κάνει θραύση, όπως έκανε και η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορώντας μόνο ένα κορμάκι στα χρώματα της θάλασσας και προκαλώντας παραλήρημα στους φαν της, οι οποίοι κατέκλεισαν τη δημοσίευση με σχόλια θαυμασμού για την τραγουδίστρια!

Λίγα άφησε στην φαντασία μας η Ελένη Φουρέιρα
Με σιθρού θαλασσί κορμάκι στο κρεβάτι η Ελένη Φουρέιρα

Η "μυστική" διατροφή της για να μην παχαίνει ποτέ - Τα τρόφιμα που έχει περιορίσει

Έχει θεϊκό κορμί και αυτό το έχουμε δει από πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, για να παραμένει σταθερή στα κιλά της, ακολουθεί ένα "μυστικό", ενώ έχει περιορίσει σε ποσότητα ορισμένα τρόφιμα.

Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό "You", δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει ευεξία. Ένα από τα μυστικά της είναι ότι δεν κάνει συνεχώς το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής για να σοκάρει το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Έτσι κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο και τις υπόλοιπες 3 (ξεκουράζεται και μια μέρα την εβδομάδα) κάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων από καθίσματα, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Ελένη Φουρέιρα κιλά διατροφή

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Ελένη δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες αλλά δεν στερείται τίποτα. Τρώει τα πάντα με μέτρο.

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.