«Για να μπορέσω να προστατευτώ...» - "Λύγισε" η Μπέτυ Μαγγίρα για το μπούλινγκ που δεχόταν μικρή

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για να μπορέσω να προστατευτώ...» -

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 6/6 η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τη συνέντευξη του Λάμπρου Φισφή. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα -που πριν λίγο καιρό ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του OPEN- μίλησε για τα προβλήματα που είχε με τον στραβισμό αλλά και το μπούλινγκ που δέχθηκε για αυτό όταν ήταν μικρή.

Η αποκάλυψη της Μπέτυς Μαγγίρα για το μπούλινγκ που δεχόταν μικρή

«Και γω είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ότι κακό υπήρξε στη ζωή μου από την άποψη του μπούλινγκ. Γιατί και γω έχω δεχθεί μπούλινγκ, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και το ένα μου μάτι ήταν εδώ ενώ το άλλο ήταν εδώ. Μου έκλειναν το μάτι το καλό για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει, φορούσα γυαλιά, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν.

Το μυαλό μου, λοιπόν, για να να αντέξει να ξεπεράσει αυτό που ζούσα το διέγραψε. Δηλαδή έχω ένα κενό μνήμης από την πρώτη δημοτικού μέχρι και την τετάρτη δημοτικού. Θυμάμαι κάποια χαρακτηριστικά στο νηπιαγωγείο. Φαντάσου τι άκουγα! Ήμουν πολύ αδύνατη, Αιθιοπία, Μπετόβεν, τα πάντα… Το έχει αποβάλλει η μνήμη μου. Το διέγραψε για να μπορέσω να προστατευτώ σαν παιδί. Είναι τρομερό», ανέφερε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι αναμφίβολα ανατρεπτική μιας και τα νούμερα τηλεθέασης σε κάθε πρωινή εκπομπή αναμφίβολα δεν μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN να μην σημείωσε ειδικά στις αρχές καλά ποσοστά τηλεθέασης, ωστόσο η ίδια δεν το άφησε να την πάρει προς τα κάτω.

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί πως η εκπομπή της έχει σημειώσει άνοδο κάτι που είναι αρκετά ευχάριστο, ωστόσο ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον μιας και οι μεταγραφές για του χρόνου έχουν ¨χτυπήσει" κόκκινο;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» η πορεία της το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως της έδωσε για τα καλά το πράσινο φως προκειμένου να συνεχίσει και για του χρόνου. Βέβαια αναμένεται αν γίνουν ριζικές αλλαγές μιας και θα αλλάξουν τα πρόσωπα που την πλαισιώνουν μπροστά από τις κάμερες.