"Κάνω... κρυφά, δεν το ξέρει κανείς!" - Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως...

Σε ποιο παιχνίδι ονειρεύεται να γίνει παρουσιαστής;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωινό της Δευτέρας 6/6 ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του survivor Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου. Μίλησε μεταξύ άλλων για το όνειρό του να γίνει παρουσιαστής, αλλά και για τους παίκτες του survivor.

Μάλιστα μπήκε και στη διαδικασία να συγκρίνει τα δύο survivor λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το δικό τους είχε περισσότερη τηλεθέαση άρα και εκείνον τον ψήφιζε περισσότερος κόσμος για να παραμείνει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κατακεραυνώνει το φετινό survivor αφού και πριν περίπου ένα μήνα είχε κάνει πολύ επικριτικές δηλώσεις.

Τι δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου αναφορικά με το survivor all star

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες για τη συμμετοχή του στο all star survivor, πως του φαίνεται ο Ντάνος σαν παρουσιαστής και αν θα ήθελε να το παρουσιάσει με τον ίδιο να απαντάει:

«Κάνω προπόνηση με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, κρυφά, δεν το ξέρει κανείς. Είναι θέμα του Ατζούν αν θα παρουσιάσει ο Ντάνος. Θα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών. Θα το ήθελα να το παρουσιάσω. Ο Γιώργος Λιανός κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, είναι φανταστικός, απίστευτος, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τον Ντάνο. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γιώργος. Γενικά το ονειρεύομαι αυτό αλλά θέλει πολλή προσπάθεια» είπε.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερα για τον Μαρτίκα, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αλλά και τη Βρισηίδα:

«Ο Μαρτίκας θεωρώ ότι θα με ξεπεράσει στις υποψηφιότητες για αποχώρηση .Νομίζω όμως ότι σε μας ψήφιζε πάρα πολύς κόσμος, εδώ δεν ξέρω αν ψηφίζει τόσος κόσμος. Στο δικό μας ψήφιζε όλος ο κόσμος». Για τον έρωτα του με τη Ναυσικά γελάμε. Ένας ήταν ο έρωτας Σάκη - Μαριαλένας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέρω ότι είναι πολύ καλός make up artist δεν ήξερα ότι τραγουδάει».

Η συγκινητική του ανάρτηση ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από το Survivor - «Σαν σήμερα...»

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από τότε που συμμετείχε στο Survivor, ωστόσο όπως φαίνεται η ψυχή του και η καρδιά του χτυπούν δυνατά για το παιχνίδι καθώς σχολιάζει ανοιχτά και ότι τον ενοχλεί στο φετινό, αλλά συχνά πυκνά θυμάται και τις στιγμές που έζησε όταν ήταν εκείνος μέσα. Την Παρασκευή 3/6 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την αποχώρησή του και θέλησε να μοιραστεί κάποια λόγια με το κοινό του...

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης συγκεκριμένα ανέφερε στην φωτογραφία που αχνοφαίνεται ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριλένα Ρουμελιώτη: Σαν σήμερα έγινε η αποχώρηση μου από το survivor μετά από 6,5 μήνες η αγάπη που πήρα από εσάς ήταν και είναι τεράστια με κάνατε αυτό που είμαι και σας χρωστάω πολλά , σε αυτή την φωτοgraf;iew βλέπετε τους νικητές αυτούς που πήραν την πιο πολύ αγάπη αυτοί που ήταν αληθινοί , σας ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!