Μελαχρινή και 24 χρόνια μικρότερη - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου

Δείτε κοινές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή και 24 χρόνια μικρότερη - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι από τους πιο αγαπητούς κωμικούς ηθοποιούς που έχει μείνει και θα μείνει αξέχαστος λόγω των ρόλων που υποδύεται με χιουμοριστικό τρόπο στις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο. Μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές της τηλεόρασης, ωστόσο τον έχει "σημαδέψει" η συνεργασία του με τον συνάδελφό του, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε να παίζει στην σειρά Super Mammy στον ANT1, η οποία είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Eκεί υποδύεται έναν παππού ο οποίος τα έχει χαμένα.

Μπορεί λοιπόν να γνωρίζουμε αρκετά για τα επαγγελματικά του, ωστόσο λίγα για τα προσωπικά του. Ο Γιάννης Καπετάνιος έχει σχέση εδώ και 7 χρόνια και έχει δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες με την σύντροφό του και στο προφίλ του στο Instagram.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου

«Την γνώρισα στο θέατρο που είχε έρθει να με δει. Ήρθε στο καμαρίνι, μετά ξαναήρθε μια άλλη φορά. Στη συνέχεια έψαξα και βρήκα ποια είναι και την επισκέφτηκα εκεί που δουλεύει και της πρότεινα να βγούμε και δέσαμε. Είμαστε μαζί από το 2015», έχει δηλώσει ο ηθοποιός για την σύντροφό του Βασιλική.

Η αγαπημένη του Βασιλική είναι 24 χρόνια μικρότερο του, αλλά η διαφορά ηλικίας δεν τους εμποδίζει στο να είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η ηλικία και η καταγωγή του Γιάννη Καπετάνιου

Ο Γιάννης Καπετάνιος γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1959 - άρα είναι 62 ετών - στην Χίο και είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν στο Φεστιβάλ «ΜΕΡΙΔΑ» της Ισπανίας, όπου συμμετείχε στο χορό με το έργο «ΙΠΠΗΣ» του Αριστοφάνη με το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν και αμέσως μετά στην Επίδαυρο, ως πρωτοετής σπουδαστής της ίδιας Δραματικής Σχολής, από την οποία αποφοίτησε με άριστα. Απέκτησε συγκλονιστικές εμπειρίες στα χρόνια της Σχολής, με συμμετοχές σε Φεστιβαλικές παραστάσεις και στο Θέατρο ΦΡΥΝΙΧΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ την περίοδο 1983-1988.

Γιάννης Καπετάνιος