«Σήμερα το αγόρι μου έχει γενέθλια!» - Οι δημόσιες ευχές της Κουτσελίνη στον Μικρούτσικο για τα γενέθλια του

Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σήμερα το αγόρι μου έχει γενέθλια!» - Οι δημόσιες ευχές της Κουτσελίνη στον Μικρούτσικο για τα γενέθλια του

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα Δευτέρα 6/6 για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς έχει τα γενέθλια του, και μετά τις ευχές της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών του στο Super Κατερίνα, τις ευχές της από τον τηλεοπτικό αέρα της δικής της εκπομπής, θέλησε να του πει και η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της.

Οι ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη στον Μικρούτσικο

«Καλό καλό μεσημέρι και καλή μας εβδομάδα. Επέλεξα να ξεκινήσω με Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί σήμερα το αγόρι μου έχει γενέθλια. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Χρόνια πολλά και έφτασε και ο μήνας που θα έρθει καλεσμένος εδώ στην εκπομπή και αν τα πει όλα θα σπάσουμε όλα τα τζάμια των καναλιών», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη κατά την έναρξη της εκπομπής.

Εισέβαλλε στο πλατό της Super Κατερίνα με τούρτα η σύντροφος του

Μετά τις ευχές λοιπόν της Κατερίνας Καινούργιου, ήρθε η ώρα της τούρτας όμως εκείνη που την κουβάλησε κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του παρουσιαστή.

Πρόκειται για την σύντροφό του Έλενα και την κόρη της, οι οποίες εισέβαλαν στο πλατό ενώ η νεαρή κρατούσε μια τούρτα - υπερπαραγωγή. «Είναι η κόρη της Έλενας. Έλενα ελάτε μέσα. Να και η Έλενα, η σύντροφος του Ανδρέα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.