Νυχτοπερπατήματα για τον Χρήστο Σαντικάι - Έμεινε στο σπίτι η εγκυμονούσα Λάουρα Νάργες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νυχτοπερπατήματα για τον Χρήστο Σαντικάι - Έμεινε στο σπίτι η εγκυμονούσα Λάουρα Νάργες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς ήδη διανύουν τον 5 πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και ανυπομονούν να γίνουν σύντομα γονείς. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει και ο Σαντικάι η εγκυμοσύνη της Λάουρας είναι δύσκολη, γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση.

Διασκεδάζει μόνος ο Χρήστος Σαντικάι

Ωστόσο εκείνος δεν το βάζει κάτω και αποφάσισε να βγει και να τα πιεί με φίλους σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Μάλιστα η Λάουρα δεν τον συνόδευσε, αφού πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και να αποφεύγει τέτοια μέρη για την υγεία του μωρού.

Εκείνος φόρεσε μια άσπρη μπλούζα με ένα μαύρο παντελόνι και τα συνδύασε με ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο. Ντυμένος λοιπόν άνετα και φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό του, τα έσπασε στην νυχτερινή Αθήνα και φωτογραφήθηκε για τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

Ο Χρήστος Σαντικάι μόνος στα μπουζούκια

Το όνομα που θα πάρει το μωρό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργες (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού καθώς και στις πρώτες σκέψεις που έχουν κάνει για το όνομα που θα του δώσουν.

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το ανακαλύψαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης.

Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.