Η δικηγόρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα ξεκαθαρίζει την κατάσταση - «Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση...»

Όσα αποκάλυψε στο Love it

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η δικηγόρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα ξεκαθαρίζει την κατάσταση - «Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση...»

Τρεις μήνες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα, και μετά την αναφορά περί δέσμευσης της περιουσίας του (δείτε το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για αυτήν) από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα μετά από ανώνυμη καταγγελία, η πλευρά της χήρας του δημοσιογράφου "λύνει" τη σιωπή της.

Όσα ανέφερε η χήρα του Τράγκα μέσω της δικηγόρου της

Η Μάρτζυ Λαζάρου στο Love it μετέφερε τα εξής μετά από επικοινωνία που είχε με τη δικηγόρο της, Γεωργία Κούβελα: «Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές περί αμύθητης πλήρους περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, στην οποία προσδιορίζουν το εξωπραγματικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις αναπόδεικτες πληροφορίες εξυπηρετούν κατ’ εμέ αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα που αναφέρεται μάλιστα και στα δημοσιεύματα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενο, εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των αρχών. Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση περιουσίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η σύζυγος του πριν λίγο καιρό είχε στείλει εξώδικο στο Πρωινό

Μέσα από την 31/3 εκπομπή στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα περιουσιακά στοιχεία που έχει αφήσει πίσω του ο Γιώργος Τράγκας και το τι γνωρίζει η τελευταία του σύζυγος Μαρία Καρρά για κάποια εμβάσματα που γίνεται λόγος ότι πήρε εκείνος.

«Σχετικά με το θέμα που παρουσιάσαμε στις 23 Μαρτίου για τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα και κάποια εμβάσματα που ακούστηκαν από διαφόρους κύκλους, θέλω να διευκρινίσω με σαφήνεια γιατί μας εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία Καρρά, την χήρα του Γιώργου Τράγκα. Κανείς εδώ στο «Πρωινό» δεν έχει γνώση για τα εμβάσματα.

Η αναφορά που έκανα σε αυτά δεν βασίζεται σε κάποια διασταυρωμένη πληροφόρηση. Θέλω να σπεύσω να διορθώσω τη δήλωση αυτή και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση σχετικά, ούτε ασφαλώς γνωρίζει κανείς στην εκπομπή τι και αν γνωρίζει η χήρα του εκλιπόντος. Αυτά για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.