Η χειρόγραφη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα - Τα περιουσιακά στοιχεία στο Μπέβερλι Χιλς

Όσα ανέφεραν στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η χειρόγραφη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα - Τα περιουσιακά στοιχεία στο Μπέβερλι Χιλς

Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα συγκλόνισε μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου, καθώς άφησε πίσω του σπουδαίο και σημαντικό έργο. Μετά την είδηση του θανάτου του ωστόσο, έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από την συνέχεια της περιουσίας του αλλά και τον διαμοιρασμό αυτής.

Είναι γνωστό πως τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσιογράφου είναι σχεδόν αναρίθμητα και ξεπερνούν αξία πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Για το λόγο αυτό, ο ίδιος είχε φροντίσει όλους τους κληρονόμους καθώς έγινε γνωστό πως συνέταξε 4 χρόνια πριν φύγει από τη ζωή μια χειρόγραφη διαθήκη 15 σελίδων. Το πρωινό με τη σειρά του σχολίασε ξανά το θέμα περί κληρονομιάς μιας και ο Λιάγκας υπήρξε καλός φίλος του εκλιπόντα.

Νέες εξελίξεις για τη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα

«Εγώ ο Γεώργιος Τράγκας του Ιωάννη και της Ευθυμίας….» είναι οι πρώτες λέξεις της διαθήκης.

12 εκατομμύρια ευρώ η διαθήκη του Τράγκα - Πού τα αφήνει;

Θλίψη είχε προκαλέσει η είδηση πως ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από την ζωή μετά από την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» στο φως της επιφάνειας βγήκε η ιδιόχειρη διαθήκη του γνωστού δημοσιογράφου.

Μάλιστα, στην διαθήκη γίνεται λόγος για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας στην ιδιόχειρη διαθήκη του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας επέλεξε να δωρίσει κάποια από τα μετρητά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς. Στην εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία 30.000 ευρώ, ενώ 50.000 ευρώ πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.