''Δηλαδή επειδή είμαι μητέρα έχω σταματήσει να...'': Αφοπλιστική η Σάσα Μπάστα στον αέρα του «Love it»

Όλα όσα ανέφερε αναλυτικά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δηλαδή επειδή είμαι μητέρα έχω σταματήσει να...'': Αφοπλιστική η Σάσα Μπάστα στον αέρα του «Love it»

Στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η Σάσα Μπάστα και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο της ως μητέρα, αλλά και στα κοινωνικά ταμπού που περιβάλουν αυτόν το ρόλο.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια έχει μια κορούλα 3,5 χρονών, για την οποία δεν έχει παραλείψει να αναφερθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή της(δείτε αναλυτικά τι είχε πει για το ταλέντο της).

Τι δήλωσε η Σάσα Μπάστα για το ρόλο της ως μητέρα και τα ταμπού

«Δεν θέλω με έναν άνθρωπο να είμαστε 15 χρόνια μαζί και μετά να κάνουμε παιδί, γιατί εκεί θα είμαστε και φιλαράκια. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός. Το αντιλαμβάνεσαι όταν ο άνθρωπος που έχεις στη ζωή σου είναι ο σωστός και το πιο σημαντικό από όλα είναι το να είναι και σωστός πατέρας» είπε αρχικά ενώ συμπλήρωσε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της :

«Αυτό το πράγμα το ότι είσαι μαμά και δεν μπορείς να φορέσει μαγιό δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δηλαδή επειδή είμαι μητέρα έχω σταματήσει να είμαι και γυναίκα; Λαμβάνω αμέτρητα μηνύματα για το πώς μιλάω, για το τι φοράω αλλά μετά από τόσα χρόνια αδιαφορώ, έχω πολύ γερό στομάχι, γελάω μόνο. Αυτά είναι ταμπού».

«Έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της για το γάμο της

Το πρωί της Δευτέρας 16/5, η Σάσα Μπάστα έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική και όμορφη συνέντευξη στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε για την κόρη της και τις απίστευτες ικανότητες της, αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που πιθανόν να ακούσει, στον λόγο που παντρεύτηκε 3 φορές τον σύζυγο της αλλά και στο θαύμα που βίωσε με τον αδελφό της.

«Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξης μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε. Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένεια μου, άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις», συπλήρωσε μιλώντας για την κόρη της.

«Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εάν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση υπογράμμισε: «Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα»!

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα αν σταθείς σε αυτά δεν θα συνεχίζεις. Άστους να λένε, το όνομα σου να λένε σωστά, κάτι κάνεις σωστά αν μιλάνε για εσένα. Αν κάποιοι θεωρούσαν να πάω στη Eurovision, γιατί να μην το κάνω», πρόσθεσε.