Είναι επίσημο - Η πρώτη ανάρτηση του Άγγελου Μπράτη για την συμμετοχή του στο Life is a beach

Το ποστ στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο - Η πρώτη ανάρτηση του Άγγελου Μπράτη για την συμμετοχή του στο Life is a beach

Μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στον νέο κύκλο του GNTM, δίπλα στην επί χρόνια φίλη του Βίκυ Καγιά, αλλά πλέον είναι και επίσημο ότι θα εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Star, «Life is a beach».

Η πρώτη ανάρτηση του Άγγελου Μπράτη από τα γυρίσματα του Life is a beach

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη που πλέον επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στην εκπομπή με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή την στιγμή ο γνωστός σχεδιαστής βρίσκεται στην Κέρκυρα και η φωτογραφία που πόσταρε τον δείχνει να πίνει το απογευματινό κοκτέιλ του με θέα το κάστρο του νησιού.

« Σύντομα Life is a beach» έγραψε επιβεβαιώνοντας όλα τα προηγούμενα δημοσιεύματα.

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το GNTM

Με πολλές αλλαγές πρόκειται να επιστρέψει ο νέος κύκλος του GNTM και μια από αυτές είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά και η αποχώρηση όλων των υπόλοιπων κριτών. Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει στο ριάλιτι μοντέλων.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 2/5 τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε για την απουσία του από το GNTM 5.

«Για να γράφεται ότι το GNTM θα ξεκινήσει χωρίς εμένα, μάλλον έτσι είναι. Το ξέρω πολύ καιρό τώρα. Ήμουν από την αρχή πολύ θετικός για μια νέα αρχή».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η αποχώρησή του έχει σχέση με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, απάντησε: «Σας απάντησα, ήμουν θετικός για μια νέα αρχή. Αυτό σημαίνει ότι έχω νέα αρχή στο ατελιέ μου και είμαι πάρα πολύ απασχολημένος και έχω πάρα πολλούς πελάτες, θα κάνω μια νέα κολεξιόν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».