Γενέθλια για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ - Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη από το παρελθόν

Σπάνιο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ - Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη από το παρελθόν

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή ήταν η σημερινή 4/6 μέρα για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ καθώς γιόρτασε τα 53α γενέθλιά του. Μάλιστα, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που είναι πλέον άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια κιλών θέλησε να γιορτάσει την ημέρα αυτή, με μια ξεχωριστή φωτογραφία από το παρελθόν.

Ειδικότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από τα πρώτα του γενέθλια, τα οποία είχε γιορτάσει φυσικά με την σπουδαία και αείμνηστη ηθοποιό.

Η φωτογραφία του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλιά του

«Σε αυτή τη φωτογραφία, ήμουν ενός έτους. Πέρασαν 52 χρόνια από τότε. Θέλω, μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για τις ευχές σας και τα όμορφα λόγια που μου στείλατε. Να είστε πάντα όλοι καλά, και να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η φωτογραφία του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλιά του

Η αποκάλυψη του για τον διαζύγιο των γονιών του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν στην λαμπερή πρεμιέρα της εκπομπής Idols, του Σάκη Ρουβά, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μίλησε για τις όμορφες καθώς και για τις άσχημες στιγμές που πέρασε με τους γονείς του.

Όπως εξήγησε, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα μεταξύ τους ξέφευγαν και οι καυγάδες τους ήταν πολύ μεγάλη.

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5 - 6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ