Η Μενεγάκη συνάντησε τυχαία τη Μαρινέλλα σε ψαροταβέρνα - Η απίστευτη ερώτηση που της έκανε

Πάντα έχει μια ιστορία να πει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μενεγάκη συνάντησε τυχαία τη Μαρινέλλα σε ψαροταβέρνα - Η απίστευτη ερώτηση που της έκανε

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη Δευτέρα 6/6 την εκπομπή της ''ελένη'' και αφού έκανε μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον της εκπομπής τις επόμενες ημέρες, στη συνέχεια αποκάλυψε στο πάνελ αλλά και στους τηλεθεατές της που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο αλλά και ποια συνάντησε τυχαία.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μια ψαροταβέρνα με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και καθώς απολάμβανα το ψάρι τους έπεσε πάνω στην Μαρινέλα, την οποία αγαπάει πολύ και θαυμάζει. Οι δύο κυρίες αντάλλαξαν όμορφα λόγια και μεταξύ των όσων είπαν η Ελένη δεν άντεξε να μην τη ρωτήσει πως άντεξε τόσο καιρό μακριά από τη σκηνή.

Η τυχαία συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Μαρινέλα και τον Μάκη Παντζόπουλο

«Με την Μαρινέλλα συναντιόμαστε σε ψαροταβέρνες, αγαπάμε και οι δύο τα ψάρια και πάμε και τρώμε και κάθε φορά την πετυχαίνω και σε άλλη… Χάρηκα πολύ που την είδα. Τη ρώτησα πώς κρατιέσαι τόσο καιρό και δεν τραγουδάς;

Είχε τέτοιο ενθουσιασμό γι’ αυτές τις συναυλίες και τέτοια χαρά όσο εμείς που θέλουμε να την ξαναδούμε… και πόσο μάλλον με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου που εγώ τις είχα δει και μαζί να τραγουδούν. Και μου είπε η Μαρινέλλα «καλέ θυμάσαι πόσα χρόνια έχουν περάσει;

Και της λέω δεν θα είναι καμία δεκαριά και μου απαντά 11 και λέω 11; Πώς περνά έτσι ο καιρός εγώ σαν τώρα θυμάμαι που είχα πάει και έλεγα «ρε παιδιά τρεισήμισι, δεν αντέχω άλλο πρέπει να κοιμηθώ».

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της Μενεγάκη για καλοκαίρι;

Στην σημερινή εκπομπή της την Τρίτη 31/5 η Ελένη Μενεγάκη, μετά την τοποθέτησή της για το συμβάν με τη Χριστίνα Μπόμπα και τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που δέχτηκε αδίκως, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη για την εκπομπή της.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όπως είναι φυσιολογικό όλες οι εκπομπές οδεύουν προς το τέλος τους για τη φετινή σεζόν. Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη και η "Ελένη”. Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ότι δεν έχουν μείνει ακόμη πολλές εκπομπές και πως θα κάνει φινάλε την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή της Μενεγάκη για καλοκαίρι